Štilet imenovan za počasnog člana Društva dermatologa Francuske

Predsjednik francuskog udruženja prof.dr. Pjer Žoli kazao je da je to priznanje kolegi iz Crne Gore za sve što je dr Štilet do sada učinio za intenziviranje stručne saradnje dermatologa dviju država, ali i na opštoj promociji Crne Gore u Francuskoj. Ugledni tivatski stručnjak ineče, već ranije je imenovan i za počeasnog člana Dermatološka akademije Češke
1152 pregleda 2 komentar(a)
Predrag Štilet, Foto: Siniša Luković
Predrag Štilet, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 18.05.2017. 14:33h

Poznati tivatski ljekar i predsjednik Udruenja dermatologa i venerologa Crne Gore dr Predrag Štilet, imenovan je za počasnog člana Društva dermatologa Republike Francuske sa sjedištem u Parizu.

Predsjednik francuskog udruženja prof.dr. Pjer Žoli kazao je da je to priznanje kolegi iz Crne Gore za sve što je dr Štilet do sada učinio za intenziviranje stručne saradnje dermatologa dviju država, ali i na opštoj promociji Crne Gore u Francuskoj. Ugledni tivatski stručnjak ineče, već ranije je imenovan i za počeasnog člana Dermatološka akademije Češke.

Zahvaljujući Štiletovom lobiranju kao člana Borda direktora Evropske Akademije za dermatologiju i venerologiju (EADV), Crna Gora je dobila domačinstvo proljećnog samita te ugledne međunarodne medicinske asocijacije, za narednu godinu. Kongres EADV održaće se od 3. do 6.juna 2018 u bečićkim hotelima „Splendid“ i „Mediteran“, a očekuje se da će ovaj prestižni skup u Crnu Goru dovesti između 2,5 i 3 hiljade ljudi iz svih država Evrope.

Bonus video: