U utorak isključenja struje u više opština

Objekti u kojima budu ugrađivana nova brojila, bez struje će biti od osam do 18 sati
369 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova namreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana nova brojila, bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Ulcinju će nova brojila dobiti Bratstvo i jedinstvo, Donji i Gornji Štoj, 4 jul i Bulevar Maršala Tita, a u Kotoru potrošači Vitoglava, Škaljara i Risna.

U Podgorici će, zbog radova na mreži,od osam do 18 sati bez struje biti Kakaricka gora.

U Danilovgradu, od osam do 18 sati, bez struje ostaće Velje Polje i Gruda, a od 12 do 15 sati Suk, dio Novog Sela, Mamućevina, Begovine, Plana i Strahinjići.

U Baru, od osam do 15 sati struje neće imati restoran Gurman u centru grada, Tržnica, Bjeliši kod Vojvođanke i kod Davidovića, Polje i Ronkula.

U Budvi će, od 12 do 13 sati, bez struje biti naselja Seoce, Prijevor, Jaz, Servisna zona jaz,Lastva Grbaljska, Svinjišta i Poljice.

U Herceg Novom će, od osam do 11 sati, bez struje ostati Zelenika (dio potrošača preko puta Tehnomaksa u Zelenici), a od devet do 15 sati Kameno, Stanovčići, Žlijebi i Ubla.

U Ulcinju, od osam sati do 14 sati i 45 minuta, sbez električne energije ostaće dio naselja Kodre preko puta Medrese, a od osam do 15 sati Podstegvaš.

U Beranama će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje bitik Selo Glavaca.

U Plavu, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće sela Jasenice i Hoti, dok će u Rožajama, od deset do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti selo Klanac.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: