Ulcinj: Pod lupom javna potrošnja

Projekat „Money Watch – Civilno društvo, čuvar budžeta“ je projekat koji sprovodi Institut Alternativa sa sjedištem u Podgorici, Institut za javne financije iz Zagreba i NVO Novi Horizont iz Ulcinja, a finansira Evropska Unija kroz Instrument podrške za cililno društvo
558 pregleda 0 komentar(a)
Ulcinj, Foto: Shutterstock
Ulcinj, Foto: Shutterstock

NVO „Regionalna razvojna agencija Ulcinj Biznis Asocijacija“ počela je realizaciju projekta „Civilno društvo Ulcinja prati javnu potrošnju“. Kako navode iz Asocijacije, cilj projekta je jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva sa sjedištem u Ulcinju za adekvatno uključivanje u procese praćenja trošenja javnih sredstava.

"Postizanjem tog cilja, biće ojačane organizacije civilnog društva sa znanjima iz oblasti planiranja i praćenja korišćenja javnih sredstava. Projektom će se testirati transparentnost u trošenju javnih sredstava na nivou Opštine Ulcinj", piše u saopštenju te NVO.

Projekat „Money Watch – Civilno društvo, čuvar budžeta“ je projekat koji sprovodi Institut Alternativa sa sjedištem u Podgorici, Institut za javne financije iz Zagreba i NVO Novi Horizont iz Ulcinja, a finansira Evropska Unija kroz Instrument podrške za cililno društvo.

Bonus video: