Vandali nastavili da kamenuju autobuse u Podgorici

Iz Uprave policije nijesu odgovorili na pitanje da li je urađeno nešto povodom napada na prevoznike i putnike
7500 pregleda 7 komentar(a)
Izlomljeni autobus Gradskog saobraćaja, Foto: Privatna arhiva
Izlomljeni autobus Gradskog saobraćaja, Foto: Privatna arhiva

Vandali su nastavili da kamenuju autobuse gradskih prevoznika na ulicama Podgorice, a prije nekoliko dana se to dogodilo i prevozniku “Bulatović Trgopolje”.

Kako je kazao vlasnik preduzeća Božo Bulatović kamenovan je njihov minibus, polomljeno je staklo, a to je drugi put da im se dešava ove godine.

“To je veliki problem, godinama. Putnici su u opasnosti, prave nam štetu. Naše autobuse kamenuju kod podvožnjaka prema Maslinama, na Zabjelu u blizini škole ‘Vuk Karadžić’, kod Carskog sela na putu za Zetu. To se u većini slučajeva dešava po mraku “, istakao je Bulatović.

On je kazao da su svi slučajevi kamenovanja prijavljeni policiji, ali da nema podatak da je nešto učinjeno povodom toga.

“Ne mogu da shvatim takvo ponašanje”.

Iz Uprave policije “Vijestima” nijesu odgovorili na pitanje da li je urađeno nešto povodom učestalih slučajeva kamenovanja autobusa u Podgorici, koliko imaju prijava zbog toga ove godine, kao i prethodnih.

Autobusi podgoričkog Gradskog saobraćaja, kako su “Vijesti” nedavno pisale početkom mjeseca su čak četiri puta kamenovani.

Direktor Gradskog preduzeća Haris Alivodić je kazao da je zbog kamenovanja autobusa bio na sastanku sa direktorom policije i načelnikom Centra bezbjednosti u Podgorici, na kojem je zaključeno da će se tom problemu posvetiti pažnja.

Bonus video: