Satelitski signal MTEL-a stiže u sva domaćinstva Crne Gore

U ponudi su tri paketa, START sa preko 100 TV kanala i mjesečnom pretplatom od 10,90 eura, zatim PLUS paket, sa preko 130 TV kanala i mjesečnom pretplatom od 14,90 eura i MAX paket sa preko 150 TV kanala i pretplatom od 18,90 eura
1730 pregleda 1 komentar(a)
m:tel, Foto: Facebook
m:tel, Foto: Facebook

Kompanija m:tel želi da bogatim sadržajem TV kanala stigne baš u svaki dom u Crnoj Gori i zato od sjutra kreće sa ponudom satelitskog prijema za sva domaćinstva koja nijesu imala tehničkih mogućnosti za kablovski priključak televizije. Usluga mSAT od sjutra omogućava svim građanima Crne Gore da uživaju u TV sadržajima od preko 150 najatraktivnijih domaćih, regionalnih i svjetskih TV kanala.

U promotivnom periodu do kraja januara 2019.godine pretplata na ovu uslugu koštaće samo simboličnih 1 euro prvih šest mjeseci trajanja ugovora, za sve korisnike koji potpišu ugovor na 24 mjeseca.

U ponudi su tri paketa, START sa preko 100 TV kanala i mjesečnom pretplatom od 10,90 eura, zatim PLUS paket, sa preko 130 TV kanala i mjesečnom pretplatom od 14,90 eura i MAX paket sa preko 150 TV kanala i pretplatom od 18,90 eura.

U osnovnom START paketu pored TV kanala sa nacionalnom pokrivenošću iz Crne Gore i regiona, tu su: preko 30 PINK kanala, RTS kanali, oko 15 dječijih kanala, svih pet Arena kao i najgledaniji inostrani kanali poput Discovery, National Geograpfic, AXN... U PLUS paketu se, pored ovih kanala, nalaze: HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax, Nature HD/History HD i drugi. Najveći paket iz ponude MAX podrazumijeva pored svih ovih i sljedeće programe: Epic Drama, Filmbox Premium i Filmbox Plus, MTV kanale, specijalne sportske programe, kao i programe za odrasle.

U promotivnom periodu se neće naplaćivati instalaciona taksa i Set Top Box za prvi uređaj uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca.

Korisnici m:SAT TV paketa imaju mogućnost da prate TV sadržaje i na drugom TV uređaju, sa pretplatom u iznosu 3€ mjesečno. Na dodatnom TV uređaju korisnik će imati isti TV paket kao na prvom uređaju.

Spisak TV kanala se nalazi na sajtu https://mtel.me/Binary/50226/Spisak-TV-kanala.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.