Anka Vukićević podržala kandidaturu Bojanića

Kako je kazala, on se dosadašnjem radu predstavio kao ozbiljan političar, kao poslanik odmjeren i argumentovan u iznošenju stavova, nudio rješenja koja su u interesu svih građana Crne Gore
82 pregleda 0 komentar(a)
Anka Vukićević, Foto: Demos
Anka Vukićević, Foto: Demos
Ažurirano: 19.03.2018. 14:54h

Anka Vukićević, nezavisna poslanica u Skupštini Crne Gore, podržala je kandidaturu nezavisnog kandidata većeg dijela opozicije Mladena Bojanića za predsjednika Crne Gore.

Kako je kazala, čnjenica da je najveći dio opozicionih partija stao uz Bojanića daje mu i najviše šansi i čini ga prihvatljivim za većinu opozicionog biračkog tijela.

"Mladen Bojanić jeste nestranački kandidat samim tim što odavno nije član niti jedne političke partije, a ako se traži nestranački kandidat koji nije politički obojen, takav bi se jedino mogao naći među apolitičnim apstinentima", ističe ona.

Bojanić se, smatra Vukićević, u dosadašnjem radu predstavio kao ozbiljan političar, kao poslanik odmjeren i argumentovan u iznošenju stavova, nudio rješenja koja su u interesu svih građana Crne Gore.

"Političke partije koje su zvanično dale podršku u obavezi su da tokom kampanje i suštinski podrže program gospodina Bojanića, a svoje programske i ideološke razlike ostave po strani. Samo mirnim, zajedničkim djelovanjem biće snaga koja će ohrabriti i uvjeriti birače da je glas za gospodina Bojanića glas za početak mirne smjene vlasti", zaključuje Vukićević.

Bonus video: