BS: Podržati kandidata Albanskog foruma za predsjednika SO Tuzi

Predsjedništvo BS je analiziralo funkcionisanje koalicije na državnom nivou, zaključivši da vladajuća koalicija funkcioniše dobro
4428 pregleda 3 komentar(a)
Bošnjačka stranka, Foto: Bošnjačka stranka
Bošnjačka stranka, Foto: Bošnjačka stranka

Predsjedništvo Bošnjačke stranke je na večeras održanoj sjednici, kojom je predsjedavao potpredsjednik te partije Osman Nurković, preporučilo odbornicima BS-a u Skupštini opštine Tuzi da podrže kandidata Albanskog foruma za predsjednika lokalnog parlamenta.

Kako je saopšteno iz te partije, nakon konstituisanja lokalnog parlamenta u Tuzima, BS očekuje nastavak pregovora o sklapanju koalicije koja bi vršila vlast u narednom periodu.

"Takođe, predsjedništvo BS je ocijenilo da je postignuti rezultat sa lokalnih izbora izvanredan i dalo punu podršku opštinskom odboru Tuzi u daljim aktivnostima", navodi se u saopštenju.

Bošnjačka stranka je osvojila 961 glas na lokalnim izborima održanim 3. marta za Skupštinu opštine Tuzi i biće zastupljena sa četiri odbornička mandata.

Predsjedništvo BS je analiziralo funkcionisanje koalicije na državnom nivou, zaključivši da vladajuća koalicija funkcioniše dobro, što, kako su kazali, potvrđuju ostvareni rezultati na svim poljima u prethodnom periodu.

Ocijenjeno je i da su kadrovi Bošnjačke stranke u Vladi Crne Gore, državnim institucijama i preduzećima "dali veliki doprinos u uspješnom radu i funkcionisanju."

Bonus video: