Demokrate, Demos i Crnogorska organizuju protest u Pljevljima: U ulici kroz koju su prošle torbe para i na hiljade koverata...

"Nakon protesta u Pljevljima pridružićemo se velikom protestnom skupu u Podgorici"
4707 pregleda 10 komentar(a)
Najava protesta u Pljevljima, Foto: Demokratska Crna Gora
Najava protesta u Pljevljima, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 18.03.2019. 10:50h

Demokratska Crna Gora, Crnogorska i Demos najavile su novi protest "Gotov je. Ne boj se." u Pljevljima 23. marta u 13 časova u okviru njihovog Plana vaninstitucionalnog djelovanja.

"Nakon Zete, Budve, Nikšića, Danilovgrada i Cetinja, realizacija Plana vaninstitucionalnog djelovanja nastavlja se u Pljevljima. U cilju animiranja što većeg broja građana iz svih gradova Crne Gore, a sa namjerom podizanja energije za naredni protestni skup u Podgorici, Aleksa Bečić (Demokrate), Miodrag Lekić (Demos), Vladimir Pavićević (Crnogorska), nezavisni intelektualci i žrtve progona kriminalnih DPS struktura organizovaće protest u Pljevljima, u subotu, 23. marta, kod Doma vojske, sa početkom u 13:00 časova", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

U saopštenju se dodaje da će se protestni skup u Pljevljima "simbolično održati u ulici kroz koju su prošle torbe para i na hiljade koverata za SC "Ada" gdje je vršena kupovina glasova i prekrajanje izborne volje građana Pljevalja".

"U ulici iz koje su aktivisti DPS-a napadali opozicione funkcionere i provaljivali u stranačke prostorije opozicionih subjekata. Upravo sa ovog mjesta poslaćemo jasnu poruku, da nema te sile, tih kofera, koverata i batinaša koji će zaustaviti talas promjena u Crnoj Gori. Nakon protesta u Pljevljima pridružićemo se velikom protestnom skupu u Podgorici. Ubrzo ćemo najaviti i druge vaninstitucionalne aktivnosti pomenuta tri politička subjekta. Gotov je! Ne boj se. Pridruži nam se", poručili su iz Demokratske Crne Gore.

Bonus video: