Mandić: Branićemo se sami, preuzimamo odgovornost za dalja dešavanja u Crnoj Gori

Advokat Miroje Jovanović kazao je da se branioci neće vraćati "pred one tri osobe koje se lažno predstavljaju kao sudije"
15347 pregleda 24 komentar(a)
Sa presa, Foto: Screenshot (Facebook)
Sa presa, Foto: Screenshot (Facebook)
Ažurirano: 15.03.2019. 12:46h

Jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić, kazao je da će se on, Milan Knežević i Mihailo Čađenović braniti sami u slučaju "državni udar".

To, kako je kazao, ne znači da otkazuju punomoćje advokatima i poručio da će "dodatno raskrinkati ovaj proces".

"Mi znamo da je to sve montirano i znamo kakva je odluka što se tiče Vijeća, koje je sastavljeno tako kako je sastavljeno", kazao je Mandić.

On je poručio da preuzimaju odgovornost za predstojeći dio sudskog procesa, kao i za "dalja dešavanja u Crnoj Gori."

Milan Knežević je kazao da je sve ono što je sutkinja Suzana Mugoša uradila prethodnih dana bijeg od istine.

"Samo želimo da pitamo Suzanu Mugošu - čemu trka? Što je muka? Polakote", kazao je Knežević.

On je rekao da Mugoša "odlično zna" da je svjedok saradnik Saša Sinđelić sniman u skladu sa zakonom i da zato ne želi da uvrsti snimak u dokazni postupak, "jer onda ne bi bilo završne riječi i onda bi se optužnica survala".

"A onda bi Milivoje Katnić, Saša Čađenović, Boris Savić i Vijeće koje je potvrdilo optužnicu i Vijeće koje nam sudi moralo da preuzme krivično-pravnu odgovornost".

Kazao je da su sa advokatima donijeli odluku da oni "ne učestvuju u ovoj farsi koja je u potpunosti razbijena."

"Optužnica je sahranjena, a kolega Andrija Mandić i ja ćemo samo učestvovati na trećem jutru i na eventualno četrdesnici, da održimo nekrolog ovoj optužnici", rekao je Knežević.

Advokat Dušan Radosavljević je kazao da su on i njegove kolege i dalje advokati njihovih branjenika i da rade što je u njihovom interesu.

Advokat Miroje Jovanović je kazao da se branioci neće vraćati "pred one tri osobe koje se lažno predstavljaju kao sudije".

Bonus video: