Marković u Ulcinju: DPS spremna da preuzme odgovornost za upravljanje gradom

"Sve razvojne potencijale Ulcinja, a naročito turističke - koji su krasili stari ulcinjski grad - stavićemo u funkciju boljeg života građana", poručio je Marković
77 pregleda 20 komentar(a)
Ažurirano: 28.01.2018. 19:59h

Demokratska partija socijalista (DPS) spremna je da preuzme odgovornost za upravljanje Ulcinjem u narednom četvorogodištu, poručio je zamjenik predsjednika te stranke, Duško Marković.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Marković je danas boravio u Ulcinju gdje je, između ostalog, govorio i na stranačkoj tribini u mjesnoj zajednici Štoj.

"Ovaj dio Ulcinja i Crne Gore zaslužuje veća ulaganja lokalne vlasti, kao i nove razvojne prilike koje ćemo omogućiti. Određena imovinsko-pravna pitanja koja opterećuju mještane Štoja rješavaćemo po zakonu i u skladu sa principima pravde", kazao je Marković.

On je posjetio i mjesto Kolomza i razgovarao sa domaćinima iz porodica koje se tradicionalno bave poljoprivrednom proizvodnjom, kojima je poručio da će biti obezbijeđeni dodatni podsticaji i bolji uslove za kvalitetniji život svakog pojedinca i svake porodice.

Tokom posjete Ulcinju, Marković je prisutsvovao i sjednici većih mjesnih odbora DPS-a sa gradskog područja - Pristan, Meterizi i Pinješ.

"Sve razvojne potencijale Ulcinja, a naročito turističke - koji su krasili stari ulcinjski grad - stavićemo u funkciju boljeg života građana", poručio je Marković.

Galerija

Bonus video: