SNP: Katnić neodgovoran i bahat, Sinđelić mu priredio debakl

"Ali, Crna Gora ne bi bila zemlja čuda, da nema ljude poput Milivoja Katnića, koji svoje građane nazivaju "pomamljenim" i pritom im sugerišu da “sade luk” umjesto što protestuju"
12009 pregleda 9 komentar(a)
Katnić, Foto: Boris Pejović
Katnić, Foto: Boris Pejović

U zemljama razvijene demokratije predstavnici pravosudne grane vlasti ne komentarišu dnevno-političke događaje, političke procese, a kamoli proteste, kojima građani izražavaju nezadovoljstvo protiv aktuelne vlasti, saopšteno je danas iz Socijalističke narodne partije (SNP).

"Ali, Crna Gora ne bi bila zemlja čuda, da nema ljude poput Milivoja Katnića, koji svoje građane nazivaju "pomamljenim" i pritom im sugerišu da “sade luk” umjesto što protestuju. Ovako nešto može izjaviti samo neko ko je neodgovoran i bahat i koji se nezasluženo našao na jednoj od najodgovornijih funkcija u našoj društvenoj hijerarhiji. Ako se ovome doda i sinoćnji "debakl" koji mu je priredio tzv. svjedok saradnik Sinđelić, koji je demantovao sve ono na čemu počiva Katnićeva optužnica u tzv. procesu "državni udar", postaje jasno da SDT nije dorastao ovoj funkciji i da se mora povući sa ovog mjesta", navodi se u saopštenju SNP.

Gavni specijalni tužilac Milivoje Katnić izjavio je za "Dan" da mu je žao što organizatori građanskih protesta "pomamljuju narod da protestuje", te da im je "bolje da sade luk".

Sinđelić promijenio iskaz: Mandić i Knežević nesposobni da izvrše nasilni državni prevrat>>>

Iz SNP su kazali da će, na sreću, brzo doći bolja vremena, kada će svako raditi svoj posao, kada se neće sprovoditi selektivna pravda i kada će predstavnici vlasti raditi u interesu svih građana, a ne uskog kruga svojih poslušnika.

Bonus video: