URA Tivat poziva opozicione partije na sastanak

"DPS je smjenjuje u ovom momentu jer im odbija poslušnost štiteći sebe od eventualnog krivičnog procesuiranja i nepotpisujući oprost duga Porto Montenegru u iznosu od preko 5 miliona eura”
1 komentar(a)
URA Tivat, Foto: URA
URA Tivat, Foto: URA
Ažurirano: 26.06.2018. 17:36h

URA Tivat pozvala je opozicione partije u tom gradu na zajednički sastanak i dogovor oko budućeg djelovanja u vezi inicijative za razrješenje predsjednice Opštine Tivat, Snežane Matijević.

“Raskol DPS-a u Tivtu a i izgleda i na državnom nivou koji ide preko leđa Matijevićke prijeti da se mnogi lokalni problemi i nezavršeni projekti koji uveliko kasne u opštini Tivat još više prologiraju i tako načine ogromnu štetu našem gradu. Stoga predlažemo da se u Tivtu raspišu vanredni lokalni izbori i pozivamo sve opozicione subjekte koji su trenutno u lokalnom parlamentu Tivta da se izjasne povodom novonastale situacije i daju prijedloge kako da se opozicija odredi prema budućem djelovanju u raspletu krize koja bi nas - građane Tivta mogla skupo koštati”, ističu u odboru URA Tivat.

Dodaju da sa izrazitom pažnjom prate najnovija dešavanja i krizu u DPS-u koja je rezultirala inicijativom za smjenu predsjednice Snežane Matijević.

“Matijevićka kao gradonačelnica uradila je nekoliko dobrih stvari za Tivat kao što su po prvi put u istoriji Tivta doček Nove godine, zatim organizacija Međunarodnog karnevala, inicirala organizaciju raznih kulturnih manifestacija... Naravno radeći za DPS pravila je mnoge greške koje jedna lokalna uprava ne bi smjela sebi dozvoliti. DPS je smjenjuje u ovom momentu jer im odbija poslušnost štiteći sebe od eventualnog krivičnog procesuiranja i nepotpisujući oprost duga Porto Montenegru u iznosu od preko 5 miliona eura”, saopštili su iz odbora URA Tivat.

Bonus video: