Posebni klub poslanika neće u Odbor za reformu izbornog i drugog zakonodavstva

Predsjednik Posebnog kluba poslanika Aleksandar Damjanović obavijestio je Administrativni odbor Skupštine da oni neće koristiti pravo predlaganja članova tog kluba u Odboru za reformu izbornog i drugog zakonodavstva
137 pregleda 1 komentar(a)
Aleksandar Damjanović, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Damjanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.11.2018. 12:29h

Posebni klub poslanika saopštio je da neće učestvovati u radu Odbora za reformu izbornog i drugog zakonodavstva, i predložio da se mjesto koje im pripada u tom tijelu ustupi nekom drugom opozicionom klubu.

Predsjednik Posebnog kluba poslanika Aleksandar Damjanović obavijestio je Administrativni odbor Skupštine da oni neće koristiti pravo predlaganja članova tog kluba u Odboru za reformu izbornog i drugog zakonodavstva.

“Imajući u vidu odredbe člana 5 stav 3 Odluke o obrazovanju Odbora, i određena ograničenja predviđena tim članom, predlažemo da se pripadajuće mjesto člana Odbora ispred Posebnog kluba poslanika ustupi drugom opozicionom klubu”, navodi se u dopisu Damjanovića predsjedniku Administrativnog odbora Ljuiđu Škrelji.

Administrativni odbor pozvao je u utorak poslaničke klubove da do sjutra u podne dostave predloge kandidata za izbor predsjednika, zamjenika predsjednika i članova Odbora za reformu izbornog i drugog zakonodavstva.

Posebni klub poslanika čine Aleksandar Damjanović, Goran Radonjić i Goran Danilović.

Bonus video: