Predstava "Dobrodošli u kabare Beograd": Priča o prijateljstvu i ljubavi

Predstava je podigla je na noge publiku različitih generacija, koja je sa glumcima pjevala uz poznate, romantične note
355 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz predstave, Foto: Zvezdana Kujović
Detalj iz predstave, Foto: Zvezdana Kujović

Predstava "Dobrodošli u kabare Beograd" koja je u okviru 50. Praznika mimoze, odigrana sinoć u Dvorani Park donijela je duh nostalgije u Herceg Novi.

Kabare je djelo Radeta Marjanovića, nastao kao skup numera iz predstava, tekstova pisaca, starih hitova i priča, a pored njega nastupa I Tanjom Bošković, uz pratnju Tatjane Radunović na klavijaturama.

Predstava je podigla je na noge publiku različitih generacija, koja je sa glumcima pjevala uz poznate, romantične note.

"Uz divnu muziku naših velikih hitova pa sve do priča o prijateljstvu i ljubavi, kabare priča o svemu onome što mi danas malo potiskujemo kao emociju. To je priča o našim životima sa jedne ljepše i duhovitije strane", rekao je Rade Marjanović.

Ističući zadovoljstvo što u Herceg Novi donose veče lijepih uspomena na "jedan od najljepših praznika koji može da postoji“, rekao je da je izvođenje prilagođeno tako da odgovara hercegnovskoj publici, sa porukom o Beogradu i ljubavi koja postoji među dva grada.

"Kabare Beograd je nešto što je dobro staro vrijeme sa primjesom onoga što mi živimo sad. Mislim da je smiješno, neobično i drugačije nego sve što ste mogli da vidite", kazala je glumica Tanja Bošković, koja je počasna građanka Herceg Novog.

Ona voli da kaže da su i Herceg Novi i Beograd njeni gradovi, da se doživljava kao most koji ih spaja. Zato je raduje što je Beograd dio Praznika mimoze, svetkovine koja ljudima donosi radost.

Bonus video: