Mikijelj predao listu: Nećemo raditi na podjelama već na razvoju, stabilnosti i napretku Budve

Listu čine 33 kandidata, među kojima je više od 80 odsto visokoškolaca, 60 odsto žena i 30 odsto mlađih od 30 godina

10676 pregleda 167 reakcija 46 komentar(a)
Sa predaje liste, Foto: Vuk Lajović
Sa predaje liste, Foto: Vuk Lajović

Koalicija “Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad” koju predvodi Mladen Mikijelj predala je danas listu Opštinskoj izbornoj komisiji za predstojeće lokalne izbore zakazane za 26. maj.

Koalicija "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" predstavila je svoje kandidate za odbornike i predala izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji. Na čelu liste je aktuelni direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, Mladen Mikijelj, a koaliciju čine: Nova srpska demokratija (NSD), Demokratska narodna partija (DNP), Pokret za promjene (DNP), Socijalistička narodna partija (SNP), Ujedinjena Crna Gora, Prava Crna Gora, Slobodna Crna Gora i Demos.

Široka koalicija udružila je snage kako bi zajedno radila na prosperitetu i napretku Budve. Listu čine 33 kandidata, među kojima je više od 80 odsto visokoškolaca, 60 odsto žena i 30 odsto mlađih od 30 godina.

“Ovo je lista koja je spremna da preuzme odgovornost za napredak, razvoj našeg grada. To su ljudi koje poznajete, vaše komšije, prijatelji koji su se okupili sa jednim jedinim ciljem - da rade na prosperitetu ovog grada i da sve drugo ostave sa strane. Pred nama nisu samo izbori na kojima biramo predsjednika Opštine i odbornike, pred nama je mnogo važniji izbor, biramo između zajedništva i podjele. Biramo prosperitet i napredak u odnosu na tapkanje u mjestu”, poručio je Mikijelj nakon predaje liste koalicije na čijem je čelu.

Istakao je da u politici nisu svi isti.

“Spremni smo da radimo na ujedinjenju građana Budve, želimo da se posvetimo građanima Budve, ne želimo da na podjelama dođemo na vlast i da se tu zadržimo što duže. Stabilnost je osnov i temelj na kome će se graditi zid budućnosti Budve. Nažalost, neki prije nas su radili sve da se prosperitet i napredak Budve u potpunosti zaustavi. Izbor je više nego jasan, svi koji žele jedinstvo, razvoj i napredak podržaće listu 'Za budućnost Budve', jer nema napretka u zajednicama gdje postoji podjela”, kazao je Mikijelj.

Poručio je da će istrajati da Budva dobije bolnicu, nova igrališta, šetalište. Lista:

1. Mladen Mikijelj

2. Nemanja Kuljača

3. Bojana Pićan

4. Marko Gregović

5. Miloš Duletić

6. Marija Vučićević

7. Jovana Todorović

8. Nikola Kažanegra

9. Slobodan Raičević

10. Verica Kaljević

11. Bojana Vuksanović

12. Goran Doljanica

13. Radislav Maslovarić

14. Filip Vujović

15. Milena Kažanegra

16. Milena Cicmil

17. Davor Vukelić

18. Kristina Rafailović

19. Borka Miljković

20. Predrag Džiknić

21. Bojana Tešević

22. Marina Zvicer Duletić

23. Maša Vukić

24. Milica Babić

25. Jelena Zekić

26. Milica Franeta

27. Dijana Došljak

28. Ana Marković

29. Danka Gazdić

30. Jovo Rafailović

31. Lucija Đurašković

32. Krsto Rađenović

33. Nikola Kralj

Bonus video: