Realov dječak srušio Napoli, Arsenal i PSV u osmini finala

Derbi večernjeg programa igraju dvije najbolje ekipe grupe C, Real Madrid i Napoli

21642 pregleda1 komentar(a)
Slavlje Nikolasa Pasa sa saigračima, Foto: Reuters/Juan Medina
21:23h

Arsenal je povisio na 2:0, strijelac Gabrijel Žezus u 21. minutu.

21:13h

Vodi i Arsenal protiv Lansa, strijelac Kai Haverc u 13. minutu.

21:13h

Novi gol Žoaoa Marija, Benfika vodi 2:0 protiv Intera.

21:07h

Prvi gol na utakmicama koje su počele u 21 čas dala je Benfika - Žoao Mario je pogodio u 5. minutu protiv svog bivšeg kluba, Intera.

Gol je prvobitno poništen zbog ofsajda, ali je priznat nakon pregleda VAR-a.

20:44h

Prve dvije utakmice večerašnjeg programa u Ligi šampiona donijele su vatreni remi u Istanbulu između Galatasaraja i Mančester junajteda (3:3), odnosno veliki preokret PSV-a sa igrače više u Sevilji (od 2:0 do 2:3), a ljubitelji fudbala se nadaju da će tako biti i u šest preostalih mečeva 5. kola.

Derbi se igra u Madridu, gdje će Real dočekati Napoli. Najveći klub na svijetu je već obezbijedio osminu finala, a bod mu je dovoljan da osvoji 1. mjesto u grupi C.

Napolitanci, s druge strane, žele da trijumfuju kako bi se osigurali da ih ne pretekne Braga, koja ima četiri boda manje, a dočekuje Union Berlin sa debitatnom na klupi, Nenadom Bjelicom.

Trener šampiona Italije Valter Macari odlučio je da meč u špicu napada počne Đovani Simeone, sin igračke i trenerske legende Atletiko Madrida, Ćola Simeonea.

U grupi D sve će o 1. mjestu odlučivati direktni duel Intera i Real Sosijedada u posljednjem kolu, a pokušaće da ga dočekaju sa po 13 bodova. Baskijci dočekuju Salcburg, a Inter gostuje Benfiki, koja je najneprijatnije iznenađenje elitnog takmičenja, jer je još bez boda.

"Orlovi", međutim, žele da u posljednja dva kola obezbijede 3. mjesto i učešće u Ligi Evrope.

Izmjena: 20:47h