Pedri oprostio Krosu: Ovo je fudbal i takve stvari se dešavaju

Pedri je u petak u osmom minutu utakmice Španije i Njemačke na Evropskom prvenstvu, morao da izađe iz igre, poslije oštrog starta Krosa

6532 pregleda 0 komentar(a)
Start Krosa nad Pedrijem, Foto: Reuters
Start Krosa nad Pedrijem, Foto: Reuters

Španski reprezentativac Pedri rekao je danas da je oprostio njemačkom igraču Toniju Krosu na oštrom prekršaju tokom četvrtfinalne utakmice na Evropskom prvenstvu, poslije kojeg je mladi španski fudbaler završio takmičenje.

Pedri je u petak u osmom minutu utakmice Španije i Njemačke na Evropskom prvenstvu, morao da izađe iz igre, poslije oštrog starta Krosa. Pedri je zadobio povredu lijevog koljena i neće više igrati na turniru u Njemačkoj.

Kros se javno izvinio 21-godišnjem fudbaleru, a Pedri mu je na tome zahvalio.

"Hvala Toni na poruci. Ovo je fudbal i takve stvari se dešavaju. Tvoja karijera i tvoji rezultati će biti vječni", naveo je Pedri na društvenim mrežama.

Kros je poslije utakmice protiv Španije završio karijeru.

Pedri će ostati sa reprezentacijom do kraja takmičenja. Španija u utorak igra u polufinalu protiv Francuske, a finale je na programu u nedjelju 14. jula.

"Došao sam u Njemačku na Evropsko prvenstvo i ostaću ovdje, do kraja. Pošto, ne sumnjam, san se nastavlja. Ova sedmica je vrijeme da ohrabrim i da doprinesem na drugi način ovoj velikoj porodici kakava je ekipa Španije. Njihova podrška i podrška svih vas je nevjerovatna. Najteži trenutak je prošao, počeo je put povratka, da bih uskoro u punoj snazi bio sa Barselonom", rekao je Pedri.

Bonus video: