Olmo: Želim da opet razočaram Kejna

Dani Olmo je već jednom spriječio Harija Kejna da napokon osvoji prvi trofej

8113 pregleda 2 komentar(a)
Olmo je od statusa rezerve, sa tri gola i dvije asistencije psoato najkorisniji igrač u formaciji De la Fuentea, Foto: REUTERS
Olmo je od statusa rezerve, sa tri gola i dvije asistencije psoato najkorisniji igrač u formaciji De la Fuentea, Foto: REUTERS

U finalu Eura 2024. godine igraju reprezentacije Španije i Engleske. Utakmica na Olimpijskom stadionu u Beerlinu počinje u 21 sat.

JUnak velikih pobjea Španije je rezervsita, Dani Olmo, on će se boriti i za Zatnu kopačku, ali i kapiten Gordog Albiona, Hari Kejn, na drugoj strani.Obojica su postigli po tri gola i dijele sa još četiri igrača prvo mjesto na listi strijelaca.

SOFA
foto: Sofascore

"Baš želim da opet Kejna ostavim bez trofeja, nasmijao se Dani Olmo! Naravno, postići het-trik u finalu i pobijediti u njemu je san. Ali ponoviću: zadatak je pobijediti. Naravno da ću biti srećan ako uspijem pomoći ekipi golom, ali glavni cilj je osvojiti trofej”, rekao je ofanzivac Španije i Lajpciga.

Upravo je Olmo ostavio Kejna bez trofeja u debitanstskoj igri za Bajern, jer je Španac postigao het-trik u pobjedi Lajcpiga u Superkupu Njemačke - 3:0.

"Ne zanima me nikakva Zlatna kopačka, samo da Engleska osvoji Euro 2024", decidan je kapiten Kejn.

Bonus video: