U "Bojama jutra" o pravima pacijenata

Nakon devet sati, naš gost biće poznati fotograf Sergej Zabijako, koji je radio promotivni spot Bara.
66 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV Vijesti
Boje jutra, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 13.04.2015. 09:19h

Nijesu rijetki slučajevi nesavjesnog postupanja zdravstvenih radnika prema pacijentima, koja često dovode do teških posljedica. O tome koja prava u ovom slučaju imaju pacijenti, na koji način ih mogu ostvariti, te koja su prava i obaveze ljekara na drugoj strani, nakon osam sati razgovaramo sa advokatom Markom Ivanovićem. Zainteresovani će moći da postave pitanja advokatu putem telefonske linije 020/ 404-636.

Kolega Dejan Radulović, razgovaraće sa nutricionistkinjom Instituta za javno zdravlje o pravilnoj ishrani koja se preporučuje u ovom periodu.

Jedna od najvećih regionalnih konferencija posvećenih marketingu i inovacijama Spark.me održaće se u Budvi 31.maja i 1.juna. Detalje o konferenciji čućemo od Vladimira Vulića iz NVO Digitalizuj.me. Nakon devet sati naš gost biće poznati fotograf Sergej Zabijako, koji je radio promotivni spot Bara.

Pogledajte i kako je bilo na koncertu grupe SARS, ali i saznajte šta će se sve naći na repertoaru Gradskog pozorišta iz Podgorice do kraja mjeseca.

Kao i svakog dana pripremićemo informacije iz Urgentnog Centra, Auto-moto saveza, Operativno komunikacionog centra Uprave policije, Elektroprivrede, ali i pijačni barometar.

Bonus video: