Danilović: Ne pada nam na pamet da Pozitivnoj damo mjesto predsjednika SO

DF će u četvrtak predložiti nestranačku ličnost za predsjednika Skupštine opštine
102 pregleda 155 komentar(a)
Ažurirano: 27.11.2012. 19:16h

Funkcioner DF-a Goran Danilović poručio je kolegama iz Pozitivne Crne Gore da opozicioni savez Miodraga Lekića "neće odgovarati na ponižavajuću platformu" koju je partija Darka Pajović uputila DF-u jutros u tri sata.

Umjesto toga, objasnio je on, DF će u četvrtak predložiti nestranačku ličnost za predsjednika Skupštine opštine, ali i nestranačku ličnost za gradonačelnika Nikšića kad za to dođe vrijeme.

TV Vijesti, Ljubica Milićević

On je ocijenio da je Pozitivna Crna Gora, slanjem nove platforme u tri sata iza ponoći, preuzela odgovornost za sve što će se dešavati u Nikšiću.

Bojanić: Neće biti više pregovora, DF da se odluči do četvrtka >>>

"Što se nas tiče, mogu sjutra da zatraže raspisivanje novih izbora u Nikšiću. Od njih smo dobili drugu platformu, u tri sata iza ponoći, koja uključuje prvu platformu i propisuje ponašanje svih konstituenata DF-a. Samo što od nas ne traži ljekarsko uvjerenje koje će razredni starješina da zavede u evidenciju", rekao je Danilović.

On je istakao da su u DF-u bili spremni da ustupe Pozitivnoj mjesto predsjednika Skupštine opštine, ali da im nakon jutrošnje platforme "ne pada napamet da to čine".

Danilović se javno zahvalio Milutinu Đukanoviću, koji je bio kandidat DF-a za gradonačelnika, a koji je, kako je rekao, "prošao golgotu u minulih 15 dana zbog nečovječnih optužbi".

Galerija

Bonus video: