Predstava “Mislim da treba da razgovaramo” u Podgorici

Tekst za predstavu po motivima djela Ingmara Bergmana napisala je Dragana Tripković, a režirao ju je Danilo Marunović

2675 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Predstava “Mislim da treba da razgovaramo”, za koju je po motivima djela Ingmara Bergmana tekst napisala Dragana Tripković, režirao Danilo Marunović, biće izvedena večeras, 8. juna sa početkom u 20 sati u Velikoj sali Kulturno-informativnog centra “Budo Tomović”.

U predstavi “Mislim da treba da razgovaramo”, igraju Milivoje Obradović, Vanja Jovićević, Miloš Pejović, Jelena Nenezić, Ivona Čović Jaćimović i Pavle Popović.

Scenografiju potpisuje Smiljka Šeparović-Radonjić, kostimografiju Adrijana Pajić, a izbor muzike Danilo Marunović.

foto: Promo

“Predstava govori o ljudskosti, intimi i smislu života. Pruža otpor otuđenju, odljuđenju i ide u susret potrebi da se ispliva sa dna digitalnog bazena, gdje je čovjek najmanja jedinica mjere. Pred vama su glumci, u totalnom umijeću svog zanata, kao dokaz da je smisao sam život, umjetnost, da su smisao djeca i ljubav”, stoji u saopštenju KIC-a “Budo Tomović”.

“U ovoj predstavi nema ništa digitalno. Sve je pozorišno. Sve je istinito! I zato ‘Mislim da treba da razgovaramo’”, poručuje se u najavi predstave.

Kako podsjećaju iz KIC-a “Budo Tomović”, komad se izvodi u okviru manifestacije “Podgoričko kulturno ljeto” i ulaz je slobodan.

Bonus video: