Promocija knjige "Tivatski fragmenti" u četvrtak u atrijumu Ljetnjikovca Buća-Luković

Djelo mornaričko-tehničkog pukovnika u penziji Milana Komara biće predstavljeno sjutra

1552 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Promocija knjige “Tivatski fragmenti” autora Milana Komara, mornaričko-tehničkog pukovnika u penziji iz Beograda, biće održana u četvrtak u atrijumu Ljetnjikovca Buća-Luković u Tivtu, u 21 čas.

O knjizi će govoriti autor, pukovnik Milan Komar, publicista i novinar Siniša Luković, kapetan bojnog broda i podmorničar u penziji Jordan Jovanović, dok će prisutne pozdraviti sekretarka za društvene djelatnosti Opštine Tivat Olivera Mišković Vidojević.

Knjiga “Tivatski fragmenti”, kako je to u recenziji knjige zapisao Luković, predstavlja “nevjerovatan miks klasičnog dnevnika, svojevrsnog romana toka svijesti i istorijskog zapisa iz prve ruke”, koji se odnosi na period od 1990. do 2000. godine i, između ostalog, na rad Mornaričko-tehničkog remontnog zavoda “Sava Kovačević” - bivšeg vojnog brodogradilišta Arsenal u Tivtu, čiji je pukovnik Komar svojevremeno bio direktor.

Štampanje knjige “Tivatski fragmenti” i organizaciju promocije podržala je Opština Tivat, pa će besplatni primjerci ovog izdanja biti dostupni svim posjetiocima.

Bonus video: