Astoria Grupa: Prestižne nagrade na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Astoria grupa, lider u oblasti ugostiteljstva u Crnoj Gori, sa ponosom objavljuje osvajanje prestižnih nagrada na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, treću godinu zaredom.

16859 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Astoria grupe
Foto: Astoria grupe

Naša posvećenost vrhunskom kvalitetu i inovacijama u proizvodnji Wagyu govedine, u saradnji sa partnerskom firmom Kapitol DOO, prepoznata je i nagrađena na ovom eminentnom događaju.

Nagrade za kvalitetne proizvode:

  • Ćevapi
  • Burgeri
  • Biftek
  • Tomahawk Dry Age Steak

Ove nagrade su rezultat našeg predanog rada, pažljivo odabranih uzgojnih metoda, stroge kontrole kvaliteta i najviših standarda u procesu proizvodnje. Wagyu meso, poznato po svojoj jedinstvenoj mramornosti, nevjerovatnom ukusu i sočnosti, rezultat je naše posvećenosti svakom koraku uzgoja i proizvodnje.

Ćevapi i Burgeri su prepoznati po svojoj sočnosti i savršenom balansu začina, pružajući jedinstveno gurmansko iskustvo koje zadovoljava i najzahtjevnije ljubitelje mesa.

Biftek i Tomahawk Dry Age Steak ističu se izuzetnom mramornošću i bogatim, punim ukusom, što ih čini savršenim izborom za sve one koji traže meso vrhunskog kvaliteta.

Sajam poljoprivrede u Novom Sadu jedna je od najprestižnijih manifestacija u oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije. Ovo priznanje nije samo potvrda našeg truda i rada, već i priznanje kvaliteta naših proizvoda na međunarodnom nivou. Astoria grupa će nastaviti da ulaže u razvoj i unapređenje svojih proizvoda, kao i u obuku i razvoj svog osoblja, kako bi osigurala konzistentno visok nivo korisničkog servisa i ispunila očekivanja svojih gostiju. Ova nagrada dodatno nas motiviše da nastavimo sa radom na održavanju najviših standarda i daljem unapređenju naših proizvoda. Naš cilj je da ostanemo lider u industriji ugostiteljstva u Crnoj Gori i da naša kompanija i dalje bude sinonim za kvalitet, inovaciju i izvrsnost.

Crnogorski Wagyu: sinonim za premijum kvalitet

Wagyu meso Astoria grupe sinonim je za premijum kvalitet i jedinstveni ukus. U predjelima bogatim čistim vazduhom i očuvanom prirodom, odgajamo najkvalitetnija grla u regionu. Naša grla većinu života provode na slobodnoj ispaši i hranjena su 100% prirodnom, organskom hranom, bez upotrebe antibiotika. Ovo garantuje visok kvalitet mesa i nezaboravan ukus.

Ostajući posvećeni očuvanju magije ukusa našeg mesa, postavljamo visoke kriterijume u svakom aspektu proizvodnje. Zahvaljujemo se našim kupcima i partnerima na podršci i povjerenju, te nastavljamo da unapređujemo i pružamo najbolje što crnogorska gastronomija može da ponudi.

Astoria grupa - Vaš partner od povjerenja u svijetu vrhunskog ugostiteljstva!