Uz JUMBO vas očekuje ljeto puno osmijeha

U Jumbo je počelo najljepše godišnje doba. Jeste li razmišljali gdje ćete ove godine? Možda da, možda ne, ali ono što znamo sigurno je da ćete u Jumbo pronaći sve što vam je potrebno da vaš odmor učinite nezaboravnim i zabavnim.

10410 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jumbo Montenegro
Foto: Jumbo Montenegro

Pod brigom MeiMei, sve što treba porodici spremno je u Jumbo, počevši od prenosivih frižidera, torbi za plažu, dječje odjeće za plažu, papuča i elegantnih torbi, koje se kombinuju sa svim potrebnim dodacima, poput naočara ili šešira. Kao i dodaci za vaš dom za ljetne dekorisanje.

JoJo ima spremne suncobrane za vas, stolice I ležaljke za cijelu porodicu. Ali takođe i prostirke za plažu i mišiće za plivanje kako biste se ne samo dobro zabavili, već i ostali sigurni i svježi.

A za one koji ljeto vide kao najveću priliku za zabavu za djecu, uz sebe imaju najboljeg prijatelja - BoBoa. Osigurao je igračke za pijesak, vodene pištolje, lopte za plažu i naočare za ronjenje. Ali ne samo to, BoBo se brine i za zabavu odraslih uz frizbi ili druge igre, kako bi se cijela porodica smijala do beskraja.

Jumbo se pobrinuo da vam donese ljeto puno osmijeha, jer sve vaše omiljene proizvode možete jednostavno naručiti online na adresi

www.jumbo-mne.com

Jer svako fantastično ljeto počinje u Jumbo.

Za više informacija možete posjetiti našu službenu web stranicu na https://jumbo-mne.com/me ili nas pratiti na društvenim mrežama, Facebooku, Instagramu i Youtube-u