Prve brendirane rezidencije u Budvi

Investiranje u nekretnine može biti odličan način za stvaranje kapitala i osiguranje finansijske stabilnosti, ali kao i svaka investicija, zahteva pažljivo planiranje i upravljanje rizicima. U obzir treba uzeti sve, od lokacije pa do najsitnijih detalja.

22677 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Riviera Montenegro
Foto: Riviera Montenegro

Jedno od područja koje doživljava svoj procvat i iz godine u godinu postaje sve traženije jeste naše crnogorsko primorje, dugačko gotovo tri stotine kilometara koje odlikuju raznoliki pejzaži, peščane plaže, uvale, turistički centri i nevjerovatna priroda.

Ono što svakako krasi ovaj deo Jadrana jeste i grad koji bez imalo preterivanja sve više po svojoj atraktivnosti podsjeća na Monte Karlo, Budva. Jedan je od najstarijih gradova na Jadranskoj obali i veoma popularna turistička destinacija, koja je kako nekada tako i danas ostala žarište dešavanja na primorju i privlači sve više investitora svake godine.

Upravo je ovo razlog zašto se baš u Budvi grade prve brendirane reziidencije u Crnoj Gori – Riviera Montenegro Hotel & Residences.

Riviera Montenegro Hotel & Residences je prvi projekat u Crnoj Gori koji omogućava kupovinu brendiranog apartmana opremljenog u celosti po standardima svjetski poznatog hotelskog lanca sa pet zvijezdica. O kom lancu je riječ biće objavljeno tokom ljeta 2024. godine.

U prilog tome koliko je ova lokacija sama po sebi atraktivna, govori i činjenica da se ovaj kompleks nalazi u neposrednoj blizini svih najljepših plaža i šetališta u Budvi.

Pored toga što se sve atraktivne turističke lokacije nalaze u neposrednoj blizini ovog kompleksa, on i sam nudi brojne pogodnosti za svoje stanare i goste. Tu će biti infinity bazen, spa centar, teretana, ekskluzivne prodavnice svijetski poznatih brendova, vrt na krovu uz prelijep pogled na Jadransko more, ali i izlaz na privatnu plažu ispred samog kompleksa.

Riviera Montenegro
foto: Riviera Montenegro

Planirano je da kompleks sadrži 212 stambenih jedinica, 144 raskošne hotelske sobe i čak 27 luksuznih prodavnica.

Vlasnici apartmana u Riviera Montenegro Hotel & Residences imaće pristup svim pogodnostima kompleksa. Takođe će moći da prepuste cjelokupno upravljanje svojom nekretninom hotelu, ukoliko žele da je izdaju tokom sezone ili tokom cijele godine. Ovo predstavlja izuzetnu investicionu priliku, jer Budva svake godine beleži sve veći broj posetilaca, te predstavlja jedan od gradova koji se najbrže razvijaju u Crnoj Gori.

Samo prethodne godine u Crnoj Gori je boravilo 2,6 miliona turista, a od tog broja njih gotovo 900.000 je boravilo upravo u Budvi, što je 30 odsto od ukupnog broja.

Investiranje u nekretnine na moru nudi brojne prednosti, uključujući pristup prelijepim plažama, rekreativnim aktivnostima na otvorenom, i opuštajući ambijent, što može povećati kvalitet života. Priobalne destinacije privlače turiste, što stvara stabilan izvor prihoda od iznajmljivanja. Takođe, turistička infrastruktura i razvoj u tim oblastima mogu dodatno povećati vrednost nekretnina.

Riviera Montenegro
foto: Riviera Montenegro

Ukoliko želite da saznate više o Riviera Five Star Hotel & Residences, kontaktirajte njihov prodajni tim: info@rivieramontenegro.com