Svježe meso i suhomesnati proizvodi vrhunskog kvaliteta

Nasljednik tradicije Panto Marketa

13219 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Primato
Foto: Primato

Priča počinje prije više od tri decenije, kada je nastao domaći brend Panto Market, koji je pod rukovodstvom vlasnika Panta Vučurovića postao simbol tradicije, posvećenosti i nasljeđa među ljubiteljima mesa i mesnih preradjevina.

Danas, kompanija Primato P već više od decenije ponosno nastavlja tradiciju prodaje svježeg mesa i proizvodnju suhomesnatih proizvoda vrhunskog kvaliteta. S uspješnim razvojem, unaprjeđuje i širi svoje potencijale, zadržavajući jedinstvenost brenda na tržištu, smatrajući svakog kupca dijelom svoje proširene porodice.

Primato P svakodnevno vrši distribuciju, dostavljajući svježe meso i suhomesnate proizvode vrhunskog kvaliteta u preko 650 prodajnih mjesta širom Crne Gore. Ova široka mreža distribucije omogućava Primato proizvodima da budu dostupni u maloprodajnim objektima svojih partnera, pružajući kvalitetan izbor mesa i suhomesnatih proizvoda svim kupcima, bez obzira na njihovu lokaciju.

Jedinstvenost ovih proizvoda leži u svježini i kvalitetu raznih vrsta mesa – svinjskog, prasećeg, telećeg, junećeg i jagnjećeg, koje potiče od domaćih grla, pažljivo se provjerava i plasira na tržište istog dana. To garantuje da kupci uvijek dobijaju meso i suhomesnate proizvode najvišeg kvaliteta i sigurnosti. Ostajući vjerni svojoj bogatoj tradiciji, Primato P nastavlja da zadovoljava potrebe svih svojih vjernih kupaca.

Ako i vi želite da na vašoj trpezi budu proizvodi vrhunskog kvaliteta, možete ih kupiti i u Primato Market maloprodajnim objektima, koji se nalaze na sljedećim lokacijama:

  • Market Zelenika – Aleksandrova obala 19
  • Market Spuž – Grbe bb
  • Podgorica 1 – Vasa Raičkovića 45
  • Podgorica 2 – Djoka Miraševića 15c

Vjerujući da kvalitet govori sam za sebe, Primato P nastavlja da bude sinonim za svježe i kvalitetno meso, kao i suhomesnate proizvode. Naš cilj je da zadovoljimo ukus svakog kupca, nudeći bogat asortiman jedinstvenih i kvalitetnih proizvoda.

Primato P nije samo ime, već obećanje koje nosi sa sobom decenije tradicije, predanosti i nepokolebljivog kvaliteta. U svakoj fazi proizvodnje, od izbora mesa do distribucije, naš cilj je osigurati da svaki naš proizvod odražava našu strast i posvećenost. Pozivamo vas da se i vi uvjerite u kvalitet koji nas izdvaja, jer u Primato P, meso nije samo posao – to je naša misija.

Primato P – Kvalitet u koji smo sigurni!