Dodirni mi… Na ove tri erogene zone skoro svi zaboravljaju

Usne, vrat, intimne zone… dobro su poznate erogene zone i dodir ili poljubac baš tamo uzbuđuje većinu ljudi. Ali postoje neka ne tako poznata i popularna mjesta na tijelu koja mogu da raspale strasti kada to najmanje očekujete

11810 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Seksualna terapeutkinja dr Emili Morse je poznata po svojim savjetima o intimnosti i zadovoljstvu i obično ih dijeli na mreži X ili na svojoj veb stranici. Sada, u objavi na društvenim mrežama, otkrila je tri "potcijenjene" erogene zone.

„Želite da začinite svoju predigru? Isprobajte ove tri potcijenjene erogene zone“, rekla je ona, a zatim objasnila o čemu je riječ, obećavajući intenzivno zadovoljstvo.

„Iza koljena. Svod stopala. Bočne strane trupa“, kazala je.

Objava je dobila gomilu pregleda i čini se da je njenih više od 200 hiljada pratilaca što prije htjelo da isproba ove erogene zone, dok je nekoliko njih podijelilo povratne informacije. Jedan je napisao: „Ta tačka iza koljena jednostavno… radi“.

par
foto: Shutterstock

Drugi je dodao: „Torzo. Apsolutno“. Treći korisnik je prokomentarisao: „Ne zaboravite da nježno grickate kožu kukova", a četvrti: „Istraživanje potcijenjenih erogenih zona kao što je dio iza koljena može dati primamljiv obrt predigri, pretvarajući senzorno istraživanje u divno putovanje".

Prethodno je stručnjakinja za seks podijelila svoje savjete za bolji seks, prenosi Una.

„Poznavanje partnera vas uzbuđuje, pali i njih, i pomaže vam da planirate bolje sastanke, imate bolji seks i lakše se uzbudite. Nije tajna da bolja komunikacija može znatno poboljšati vašu intimnost. Svi stručnjaci za seks smatraju da je važno da oba partnera znaju šta ko od njih voli, a šta ne voli u ​​krevetu“, rekla je ona.

Bonus video: