Muškarci: Evo šta znači da je žena 'dobra u krevetu'

Muškarci često za žene znaju da kažu da su dobre ili loše u krevetu, ali šta to zapravo znači?

7065 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Želite da znate šta ženu čini dobrom u seksu? Ne brinite, to nije samo njeno iskustvo i vještine, već je riječ o nekim potpuno drugim faktorima. Devet muškaraca za Cosmopolitan otkrilo je šta za njih znači da je žena dobra u seksu, a odgovori bi vas mogli iznenaditi.

Entuzijazam

“Entuzijazam je ključan. Takođe da imaju dozu avanturizma u vezi sa svojom seksualnošću, odnosno da mogu otvoreno da razgovaraju s njima o svojim željama i maštarijama, tako da se oboje osjećamo sigurno i prihvaćeno. Ali ključna stvar je entuzijazam.”

Hemija

“Njena hemija sa mnom. Najbolji seks koji sam imao je bio sa ženama koje su najviše željele seks i koje su bile vođene strastima. Muškarci, poput žena, žele da budu poželjni. Kad mi žena šapće na uho i govori mi koliko me želi i kako sam joj privlačan, onda je to najbolji seksi koji ću imati. Takođe ću joj se istovremeno dati više.”

“Kada mi daje znakove da uživa u mom tijelu, bez obzira govori li mi to ili mi fizički pokazuje. Ako poslije želi maženje, to je uvijek nevjerovatno.”

par
foto: Shutterstock

Komunikacija

"Svi su različiti. Sve dok imate seks, trebate da budete otvoreni i da komunicirate jedno s drugim. I uvijek je dobro reći šta vam odgovara za vrijeme seksa.”

Otvorenost

“Kada je otvorena sa svojim seksualnim željama i prema onome što joj pruža dobar osjećaj.”

Bez osuđivanja

“Seksualna kompatibilnost. Imam nekoliko fetiša i volim da pronađem djevojku koja je barem otvorena za istraživanje, čak i ako to zapravo nikad ne uradimo. Riječ je o tome da se prijatno osjećam u spavaćoj sobi, bez straha od osude. Takođe, najseksi stvar koju žena može imati u krevetu je samopouzdanje.”

Kreativnost

“Moja supruga hvata moje znakove o mojim najdražim stvarima i u njima se jako dobro snalazi. Nevjerovatna je, kreativna i pažljiva. "

"Kad je ženi potpuno prijatno da istražuje ​​sve aspekte seksa i tjelesnog zadovoljstva, to je nevjerovatno iskustvo.”

Bonus video: