Ova četiri komada Francuskinje redovno nose uz farmerice

Farmerice uz nekoliko modnih klasika su nepogrešiv izbor

9264 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Ako iz nečijeg stila uvijek možemo da crpimo modnu inspiraciju, onda su to Francuskinje. Po mnogima najbolje odjevene žene na svijetu majstorice su u slaganju kombinacija za baš svaku priliku.

Kada dođe topliji dio godine, trude se da što duže nose omiljeni džins. Farmerice pritom kombinuju uz nekoliko modnih klasika koji su nepogrešiv izbor. Dakle, ako želite da uvijek imate spremne kombinacije s teksasom, po uzoru na Francuskinje, u ormar dodajte ova četiri komada.

1. Bijela košulja

Bijela košulja osnovni je dio svake garderobe, a u kombinaciji s farmericama uvijek je pun pogodak. Ona može biti i dio laganog slojevitog odijevanja. U toplijem dijelu godine najbolji izbor su modeli od lana.

2. Prugasta košulja

Košulja koju krasi prugasti uzorak nepogrešiv je izbor za topliji dio godine, a farmerice su joj savršen par za proljeće. Prugasta košulja odlično funkcioniše sama, ali i u kombinaciji s običnom bijelom majicom, piše Zadovoljna.

3. Rebrasti top bez rukava

Jednostavne majice bez rukava napravljene od rebrastog materijala u kombinaciji s teksasom su kombinacija koja vas nikad neće iznevjeriti. U toj kombinaciji možete krenuti u dan, a možete joj dodati samo efektni lančić i minđuše i efektnu torbicu kako bi se pretvorila u savršenu opciju za večernji izlazak.

4. Majica sa širokim izrezom

Francuskinje smatraju da je jednostavna majica dugih rukava, sa širokim izrezom oko vrata, jedan od najsvestranijih komada koji možete imati u garderobi. Ove majice svakoj kombinaciji donose dozu elegancije.

odjeća
foto: Pinterest

Bonus video: