Uz dašak elegancije: U ovakvoj odjeći možete provesti cijelo ljeto

Moda, čini se, odavno nije toliko promovisala eleganciju, kao 2024.

11693 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/kelseymerritt
Ilustracija, Foto: Instagram/kelseymerritt

Ako je suditi po pregledu na najnovije kolekcije, sa uvjerenjem se može reći da će ovo ljeto biti veoma modno sofisticirano. Od dolaska toplijeg vremena, već smo zapazili neke od najomiljenijih influensera koji nose klasične ljetnje odjevne kombinacije sa daškom elegancije, piše harpersbazaar.rs.

To ne umanjuje značaj ili svrhu hrabrijih trendova koji ističu ličnost, ali se svi slažemo da je uvijek odlična ideja imati niz bezvremenskih kombinacija na koje možete da se oslonite kako za odmor, tako i za svakodnevno nošenje.

Dakle, koje klasične letnje kombinacije počinju da se ističu?

Definitivno postoji fokus na na krojevima, bilo da je to prsluk koji se nosi uz odgovarajuće pantalone ili neki džins šorts koji je “ukroćen” sakoom. Haljine su jednostavne, ali šik, sa bijelim nabranim rukavima a tu su i crne haljine sa tankim kaiševima, od kojih svaka dokazuje da je pouzdana opcija.

Dok ste u potrazi za ljetnjim kombinacijama koje ćete moći da nosite kako na odmoru, tako i za lutanje po gradu, pogledajte osam predloga za elegantno-klasično stilizovanje ove sezone.

Bijela mini haljina + tašna za rame

Crop top + lanene pantalone + patike

Svilena košulja + bermude + sandalete

Blejzer + košulja + teksas šorts

Košulja na pruge + lanena suknja + torba od pruća

Majica + široke pantalone

Prsluk + uparene pantalone

Laneni komplet

Bonus video: