Ekskluzivno u Crnoj Gori: Dr. Vranjes Firenze – Luksuzni ambijentalni parfemi i difuzeri za vaš dom

Dr. Vranjes Firenze je najpoznatija svjetska kuća ambijentalnih parfema, difuzera, mirisnih svijeća i parfema za automobile, čiji proizvodi se s pravom smatraju najluksuznijim u ovom segmentu. Njihove kreacije, kao što je čuveni Rosso Nobile, sada su konačno dostupne i u Crnoj Gori, nakon što je DURŌ Montenegro uspostavio ekskluzivno partnerstvo sa ovim renomiranim italijanskim brendom.

15214 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mihailo Erović
Foto: Mihailo Erović

Već više od četiri decenije, Maestro Dr. Paolo Vranjes, vizionar koji stoji iza ovog brenda, umjetnički dočarava la dolce vita način života, inspirisan gracioznom Firencom. Oslikavajući elegantan spoj italijanske tradicije i savremenog luksuza, Dr. Vranjes Firenze stvara mirise koji ne samo da obogaćuju prostor, već očaravajući sva čula, stvaraju nezaboravno olfaktorno iskustvo.

Dr Vranjes Firenze
foto: Dr Vranjes Firenze

Trenuci koji bude najdublje emocije su posebni, naročito uz iskustvo opuštanja i harmonije u vašem domu ili poslovnom prostoru. Luksuzni difuzeri Dr. Vranjes Firenze upotpunjuju te suptilne momente, nudeći vanvremenske aromatične nijanse isprepletene sa umjetnošću i ljepotom. Ove kreacije imaju moć da probude sjećanja, izazovu emocije i stvaraju trajne uspomene, pretvarajući svaki prostor u svetilište luksuza i elegancije.

Dr Vranjes Firenze
foto: Dr Vranjes Firenze

Rosso Nobile je jedna od najpoznatijih mirisnih kreacija ovog brenda. Nastao je iz opklade sa poznatim vinarom iz Toskane, koji je tvrdio da kroz parfem nije moguće dočarati arome vrhunskog vina. Splet nota donosi jedinstveni i opuštajući dodir raskošne toskanske atmosfere, uokviren notama najboljeg crnog vina, cvijeta narandže, jagode, divljih bobica, hrasta i brezovog drveta.

Mihailo Erović
foto: Mihailo Erović

„Zatvorite oči, očistite misli i otputujte u vinograd u srcu Italije na osunčanim brežuljcima negde u Toskani. Rosso Nobile je upravo taj doživljaj. Priča o mirisu crvenog blaga, poljima grožđa i Toskani u vašem domu.“ Ovim riječima Rosso Nobile opisuje Matija Žigić, training manager u DURŌ Montenegro.

Inspiraciju za sofisticiran izgled boca, Dr. Vranjes je pronašao u savršenoj estetici osmougaone renesansne kupole katedrale Duomo (Santa Maria del Fiore) u Firenci, koju je dizajnirao slavni arhitekta Filippo Brunelleschi, i predstavlja jednu od najlepših građevina Renesanse.

Pored difuzera i mirisa za prostor, među kojima se osim Rosso Nobile, izdvajaju Oud Nobile, Rosa Tabacco, Milano, Ambra i specijalna kolaboracija sa čuvenim Maseratijem, DURŌ Montenegro predstavlja i Dr. Vranjes Firenze Carparfum kolekciju, specijalno dizajniranih difuzera za automobile. Dostupni su u tri elegantne kombinacije: Carbon, Chrome i Nickel. Svaka od njih donosi spoj luksuza i besprijekornog italijanskog dizajna, sa prepoznatljivim mirisnim aromama koje pretvaraju jednostavno iskustvo vožnje u poseban doživljaj.

Mihailo Erović
foto: Mihailo Erović

Dr. Vranjes Firenze je oda ljubavi i esenciji italijanskog načina života, savremenoj eleganciji i uzvišenoj estetici.

DURŌ – Parfimerije sa pet zvjezdica i jedinstvena kreativna vizija luksuza

DURŌ Montenegro je vodeća destinacija za luksuzne parfeme i epicentar parfemske scene u Crnoj Gori. Od autentične atmosfere do posvjećene usluge, vodimo računa o svakom detalju. Ponosno zastupamo neke od najluksuznijih niche umjetničkih parfemskih kuća na svijetu, uključujući brendove poput Amouage, Parfums de Marly, Memo Paris, Fragrance du Bois, Initio Parfums Privés, Fueguia, Profumum Roma, BDK Parfums, Clive Christian i Marc-Antoine Barrois.

Sa strastvenim timom iskrenih ljubitelja parfema i širokim asortimanom proizvoda koji broji preko pet stotina naslova, DURŌ Montenegro pruža nezaboravno iskustvo koje prevazilazi uobičajen pristup u prezentaciji i prodaji parfema najviše klase.

Pogledajte listu svih brendova koje ekskluzivno zastupamo ovdje.

Pročitajte više o DURŌ luksuznim parfimerijama ovdje.

DURŌ Podgorica

Bulevar Džordža Vašingtona 68, 81000 Podgorica

DURŌ Porto Montenegro

Strada Navale, Porto Montenegro, 85320 Tivat

DURŌ - Parfimerije sa pet zvjezdica i jedinstvena kreativna vizija luksuza

Memo Paris Kotor – parfem inspirisan Kotorom kao oda najljepšoj zemlji na svijetu i njenom najdragocjenijem biseru