Za vrele ljetnje dane: Idealne kombinacije sa majicama bez ramena

Uz malo pažnje i kreativnosti, mogu se uklopiti sa raznim komadima raznih dezena

7379 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Jedan od najpopularnijih modnih trendova, tokom toplih dana, svakako je majica ili tunika bez ramena. Možete ih kombinovati sa mnogobrojnim drugim komadima garderobe, a Mini Magazin izdvaja nekoliko načina kako da to fantastično uradite.

Tufne

Ženstvena suknja olovka kroja, u kombinaciji sa majicom bez ramena koja je obogaćena uzorkom u obliku tufni, odiše elegancijom i otmjenošću. Tufne svakoj kombinaciji dodaje dozu glamura dok otkrivena ramena privlače pažnju i čine kompletan stajling veoma atraktivnim.

moda
foto: Mini Magazin (minimagazin.info)

Crna majica bez ramena

Majica bez ramena je ljetni trend koji može nositi svaka žena, bez obzira na godine i konfekcijski broj. Ženstveno i privlačno, na veoma pristojan način, možete izgledati ukoliko izaberete crnu majicu bez ramena i kombinujete je sa ležernom dezeniranom suknjom. Neutralna nijansa elegantnih sandala sa štiklom učiniće vašu figuru vitkijom i upotpuniti elegantan i privlačan stajling za sve neformalne prilike.

moda
foto: Mini Magazin (minimagazin.info)

Pruge

Majica dugih rukava koja otkriva ramena izbor je koji će stvoriti privlačan stajling u svakoj kombinaciji. Ukoliko se pri tome odlučite za model sa prugama, tada ćete u svoj stajling uvrstiti i jedan od najpopularnijih ljetnih trendova. Majicu bez ramena, koja je obogaćena prugama, možete veoma lako kombinovati sa svim drugim jednobojnim komadima garderobe, od midi suknje do bijelih farmerica.

moda
foto: Mini Magazin (minimagazin.info)

Majica bez ramena na bretele

Još jedan zanimljiv kroj majice bez ramena je i model na bretele. Ovo je detalj koji privlači pažnju i ovakvi modeli majica i haljina veoma su atraktivni i poželjni tokom ljetne sezone. Midi suknja ili pantalone širokih nogavica biće savršen izbor za vašu figuru, dok će atraktivna majica zadržati pažnju na gornjem dijelu tijela.

moda
foto: Mini Magazin (minimagazin.info)

Teksas suknja

Teksas suknje su moderne i udobne, pa ih lako možete prilagoditi svakoj dnevnoj varijanti. Upravo iz tog razloga, jedan su od omiljenih komada garderobe svim generacijama te ih sve dame mogu nositi samo uz prilagođavanje dužine i kroja. Bez obzira na model koji izaberete, svaki će se savršeno uklopiti sa bijelom majicom bez ramena i udobnim sandalama u boji kože.

moda
foto: Mini Magazin (minimagazin.info)

Nježna ružičasta

Ukoliko ove sezone osvježavate kolekciju ljetnih majica, neka vam jedna od opcija obavezno bude nježna ružičasta. Idealna je za kombinovanje sa svim drugim neutralnim bojama i stvara lagani kontrast ugodan oku. Veoma efektnu i privlačnu kombinaciju, za svaki dan, imaćete uz kombinaciju blijedo ružičaste majice i donjeg dijela koji je u nekoj drugoj nijansi ružičaste boje.

moda
foto: Mini Magazin (minimagazin.info)

Crvena u prvom planu

Crvena je jedna od onih boja koju volite ili ne, a ukoliko ste u ovoj prvoj grupi, ovog ljeta možete doći do izražaja pomoću širokih crvenih pantalona i bijele bluze bez ramena – dobićete fantastično privlačno modno izdanje koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

moda
foto: Mini Magazin (minimagazin.info)

Ljetna maksi suknja

Lepršave suknje na preklop veoma su praktičan komad garderobe za ljetnu sezonu. Osim što možete da ih obučete preko bikinija i za sekund budete spremne za druženje pored plaže, ujedno će kombinacija ovog modela suknje, uz atraktivnu majicu bez ramena, biti pun pogodak za večernje prilike. Maksi suknja na preklop fantastično će izdužiti kompletnu figuru, posebno u večernjim kombinacijama sa visokom štiklom.

moda
foto: Mini Magazin (minimagazin.info)

Bonus video: