Odlična ideja vlada modnom scenom: Prsluk umjesto majice

Kao pojedinačni odjevni predmet prsluk se nosi kao top

7766 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Savjet za narednu kupovinu? Investirajte u prsluk za odijelo. Ovaj komad inspirisan muškom odjećom vlada street style scenom, primjećen na skoro svima djevojkama koje diktiraju modu.

prsluk
foto: Pinterest

Prsluk je bezvremenski, klasičan odjevni komad koji je trenutno na vrhuncu popularnosti, ali ga možete nositi i kada prođe trend, na drugačije načine. Kada prođe ljeto, dobro će vam doći za slojevite kombinacije, ali i za neke večernje prilike.

prsluk
foto: Pinterest

Prsluk je ženska moda „pozajmila” iz muškog ormara, a tradicionalno se nosi kao dio odijela. Međutim, u ženskim outfitima izgleda mnogo seksepilnije, ali istovremeno nonšalantno, ležerno i beskrajno šik.

prsluk
foto: Pinterest

Kao pojedinačni odjevni predmet prsluk se nosi kao top i kao takav dokazan je kao savršen izbor za čak i kraj ljeta čineći sjajnu osnovu brojnih elegantnih kombinacija. Uz visoke temperature koje nam dolaze, vrlo je vjerovatno da ćemo prsluk sve češće viđati na mnogim devojkama.

prsluk
foto: Pinterest

Ranije su se prsluci od odijela mogli kupovati samo u kompletu, a sada veliki broj brendova ima ovaj komad u ponudi i odvojeno.

prsluk
foto: Pinterest

Ako investirate u ovakav komad, savjetujemo da ga uzmete u bijeloj, crnoj, bež ili maslinasto zelenoj nijansi, jer su ovo boje koje se lako kombinuju uz ostatak svakog autfita. Svjetlije boje idealne su za dan i neke opuštene varijante, dok je crna dovoljno elegantna za večernji izlazak.

prsluk
foto: Pinterest

Harpers bazaar piše da prsluk možete ga nositi na razne načine, u kompletu sa pantalonama, uz šorts i pletenu torbu, maksi suknju i čizme, uz ravne farmerke i blejzer…

prsluk
foto: Pinterest

Bonus video: