Šortsevi su hit ljeta: Nosite ih ovako

Kako stilizovati ljetnje šortseve tako da izgledaju prefinjeno i elegantno, a ne previše ležerno

16519 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Elegantni ljetnji šortsevi postaju ključni komad u garderobi tokom vrućih dana. Ovi praktični odjevni komadi omogućavaju vam da se osjećate lagodno i stilizovano čak i na najvišim temperaturama.

Ako mislite da šortsevi mogu da izgledaju previše ležerno za određene prilike, razmislite ponovo. Sa pravim kombinacijama, elegantni ljetnji šortsevi mogu se lako transformisati u sofisticirane autfite.

Kombinovanje šortseva sa drugim komadima može biti pravi izazov, ali kada pronađete savršenu kombinaciju, vaš stil će biti besprekoran. Bez obzira na to da li idete na plažu, u šetnju gradom ili na večeru, ove ideje će vam pomoći da šortseve nosite sa stilom, piše Wannabe Magazin.

Ležerna košulja

Pamučna ili lanena košulja opuštenog kroja izgleda posebno šik kada je uvučena u teksas šortseve, ali ovaj jednostavni komad savršeno funkcioniše i sa lanenim modelima. Kombinaciju upotpunite sa zlatnim nakitom i sandalama za opušten, a ipak elegantan izgled.

Prsluk

Kako su šortsevi ove godine dostigli vrhunac popularnosti, tako je i trend prsluka. Spojite ova dva komada i dobićete trendi autfit koji je u potpunosti ispratio modne favorite sezone. Prsluk u kombinaciji sa šortsevima daje dozu elegancije koja je idealna za nešto formalnije prilike.

Jednostavna majica

Nikada ne potcenjujte moć jednostavne majice. U kombinaciji sa pamučnim šortsevima, ovo je idealna opcija za ležeran ljetnji dan. Dodajte zanimljive aksesoare kako biste podigli ovaj autfit na viši nivo.

Kratki top

Ako preferirate šortseve visokog struka, kratki top će stvoriti elegantniji izgled nego majica koja se stalno gužva ispod struka. Ova kombinacija je savršena za večernje šetnje pored mora ili koktel žurke.

Džins na džins

Teksas šortsevi i teksas košulja su trendi spoj koji je savršen za hladnije ljetnje dane kada top može da se čini kao previše riskantan modni podvig.

Breton pruge

Inspirišite se svojim omiljenim pariskim influenserkama sa prugastom majicom (dugih ili kratkih rukava, u zavisnosti od prognoze). Ovaj autfit je bezvremenski i uvijek elegantan.

Kardigan

Mnogi obožavaju kontrast između jednostavnog kardigana i sportskih šortseva, ali možete da rekreirate ovu formulu i sa ležernim kardiganom i teksas modelima. Idealno za večeri kada temperature padnu.

Majica sa bretelama

Kada ste u nedoumici, vratite se osnovama i kombinujte majicu sa tankim bretelama sa svojim omiljenim šortsevima. Ovaj spoj je jednostavan, ali uvijek efektan.

Bonus video: