Stajlinzi za plažu: Nije sve u kupaćem kostimu

Kako da pokažete svoj dobar stil i na moru

6720 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Plaža nije samo mjesto za opuštanje i uživanje u suncu i moru, već i idealno mjesto za izražavanje našeg stila. Izgled odjeće za plažu evoluirao je u mnogo više od kupaćih kostima i peškira. To je prilika da pokažemo svoju ličnost kroz jedinstvene i različite stajlinge.

Umjesto da nosite iste iznova i iznova kupaće kostime i šortseve, zašto ne uzeti u obzir nešto novo? Ženski magazin izdvaja nekoliko kombinacija u kojima ćete zablistati sjajnije od žarkog sunca.

Heklana mini haljina sa japankama

Ukoliko želite boho stil na plaži, odaberite heklane komade. Heklana mini haljina postiže pravu ravnotežu između udobnosti i stila. Kombinujte ju sa udobnim japankama za dašak jednostavnosti koji vas može odvesti od plaže do živopisne taverne.

Maksi suknja sa štampom i marama na glavi

Za one koji vole svijetle boje i ekscentrične dizajne, maksi suknja sa dezenom je savršen izbor. Kul je i elegantna, savršena za večernju šetnju plažom ili za jutarnju kafu. Umjesto šešira dodajte joj bandanu i veliku torbu kako biste upotpunili izgled.

Pidžama pantalone i predimenzionirana košulja

Pidžama pantalone i predimenzionirana košulja su savršen izbor za one koji traže udobnost sa stilom. Ovaj izgled je savršen za dan na plaži koji može uključivati razne aktivnosti. XXL košulja može da funkcioniše i kao kaftan da vas zaštiti od sunca.

Bijeli set

Bijela je uvek klasičan i elegantan izbor za ljeto. Bijeli set, bilo da je riječ o bijelom bikiniju i kaftanu, ili bijelom topu i šortsu, odiše svježinom i čistoćom. Savršen je izbor da pokažete preplanulost, ali i da uvijek izgledate šik.

Bermude od teksasa i jednodjelni kupaći kostim

Bermude su jedan od najsvestranijih komada ljetnje garderobe. Kombinujte ih sa jednodjelnim kupaćim kostimom za ležeran izgled.

Bijela maksi suknja i pleteni kardigan

Konačno, za romantičniji i ženstveniji izgled idealan je izbor maksi bijela suknja u kombinaciji sa pletenim kardiganom. Sjajna ideja za popodnevno kupanje, kao i za malo hladnije ljetnje dane.

Bonus video: