Klasične i prefinjene: Pet boja koje će definisati jesen

Ove će se nijanse obožavati u narednim mjesecima

9342 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

S dolaskom jeseni, vraćamo se omiljenim klasičnim monohromatskim kombinacijama i bezvremenskim komadima. U njihovom slaganju veoma važnu ulogu igraju i boje koje koristimo, pomoću kojih možemo i najjednostavnije kombinacije učiniti luksuznim. Iako svako voli da se poigra jarkim nijansama i hrabrim printovima, nepogrješive kombinacije dolaze upravo iz neutralne palete. Uz novosezonsku estetiku i trendove, vječno uspešna i voljena je klasika koja nikada ne prestaje da bude "in," kako u krojevima, tako i u bojama, piše Elle.rs.

Mornarsko plava

Voljena tamnoplava nijansa uvijek je na samom vrhu kada govorimo o modnoj klasici. Odaje utisak prefinjenosti, kako u monohromatskim kombinacijama, tako i u kombinaciji sa drugim bojama. Ovaj zagasiti ton savršen je za jesenje dane.

Krem

Ima gotovo isti status kao bijela - prozračna, i nježna nijansa koja se ističe u masi, divan je izbor koji uvijek izgleda luksuzno, a nezaobilazna je kada je pravljenje modnih kombinacija u pitanju.

Čokoladno smeđa

Čokoladna nijansa smeše boje je osvajala trendove prošle jeseni, a čini se da se već sada ponovo vraća. Tako neutralna, a tako predivna.

Bordo

Prošle godine broj jedan boja definitivno je bila jarko crvena, koja se nosila u apsolutno svakom obliku - haljinama, kaputima, cipelama, torbama. Ipak, njena verzija koja je vječno u trendu je bordo nijansa, koja se u svom neutralnijem obliku prilagođava svakoj situaciji.

Crna

O crnoj nije potrebno mnogo govoriti. Ona nema sezonu, trend ili idealno godišnje doba. Crna je vječiti klasik i obavezna boja u svakom garderoberu, posebno kada su bezvremenski komadi u pitanju.

Bonus video: