Moda u septembru: Inspiracija za sedam dana

Savršene odjevne kombinacije za septembar koje spajaju stil, otmenost i slojeviti izgled – kao stvorene za promjenljive temperature

11820 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

S obzirom na neočekivane visoke temperature, ključ uspjeha leži u laganim slojevima koji će pružiti moderan ali i dalje prijatan osjećaj tokom cijelog dana. Ove jeseni, dizajnerski brendovi inovativne komade koji će unaprijediti izgled i pružiti savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i mode, piše magazin Marie Claire, koji izdvaja sedam prijedloga za jesenje kombinacije, od ponedeljka do nedelje.

Džemper + mini suknja + čizme do koljena

Kombinacija suknje i džempera je oličenje besprekorne odjevne kombinacije za septembar (ili: temperature više od 20°C). Posebno kada se stilizuje uz retro patike ili čizme do koljena, ovakav stajling se može nositi tokom cijele godine. Lako ćete prilagoditi izgled i za hladnije dane uz dodatak jakne.

Maksi džemper haljina

Ako preferirate haljine, ne morate ih zaboraviti sve do proljeća. Jednostavno potražite džemper model, kao stvoren za jesen, koji pruža stilizovanje bez napora uz brojne aksesoare i obuću. Potreban vam je otmeni izgled? Samo upotpunite stajling uz čizme sa potpeticom i naočare za sunce.

Denim odjevne kombinacije za septembar

Odjevne kombinacije za septembar koje nikada nisu greška? Dobar stari denim na denim. Uparite teksas gornji dio uz farmerke ali dodajte malo raznolikosti tako što ćete ukrasiti struk uz kožni kaiš. Za završni dodir, upotpunite izgled uz štikle ili patike, u zavisnosti od toga koliko elegantan stajling tražite.

Košulja + suknja + baletanke

Kada su u pitanju modne preporuke za jesen, košulja je jedan od osnovnih komada za svaku priliku. Stilizujte ju za blage septembarske dane uz midi suknje i baletanke. Ako je jutro hladnije, dodajte i blejzer za topli slojeviti izgled.

Džemper + šorts + mokasine

Bez brige, čak ni visoke temperature neće ugroziti jesenji duh u septembru. Ako i dalje želite da nosite džemper, odlučite se za stilizovanje uz mini suknje. Raznolikost kaki boje i par mokasina održavaju ležerni izgled otmenim.

Sportska majica + farmerke + mokasine

Sportske majice imaju jaku vezu sa povratkom u školu ali i septembrom kao takvim. S obzirom da su ove sezone stekle veliku popularnost na Nedelji mode, i te kako su pogodne kako za ležerni kancelarijski izgled, tako i za večernji izlazak. Jednostavno ih uparite uz crne pantalone ili farmerke, dodajte mokasine ili štikle i to je to.

Odijelo + cipele na štiklu

Iako je septembar kao stvoren za ispijanje vina, ovi dugo očekivani dani su ponekad rezervisani i za posao. Odijelo upareno sa odgovarajućim blejzerom kao stvoreno je da ne žalite što ste se uputili u kancelariju jer ćete izgledati fantastično.

Bonus video: