Minimalizam za jesen: Što jednostavnije, to bolje

Elegancija leži u jednostavnosti

15280 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Nekada najjednostavnije kombinacije mogu da privuku najviše pažnje. Iz ovog razloga je neophodno da u garderoberu imate određene komade koji nikada ne izlaze iz mode. Kvalitetne pantalone, košulja, mantil i džemper su osnove svakog jesenjeg autfita, a kad se adekvatno ukombinuju, samopouzdanje će vam zasigurno mometalno porasti.

Na Instagramu možete da primijetite kako žene od stila, pogotovo Italijanke i Francuskinje, nose garderobu jednostavnog kroja. Ako volite da se poigravate s modom, uvijek možete da dodate kul aksesoar u jesenjim bojama. Elegancija leži u jednostavnosti, a Wannabe magazin izdvaja nekoliko prijedloga kako da vašu odjeću stilizujete na ovaj način.

Pulover + pamučna rolka + široke farmerke

Siva je trendi boja ove sezone, a ako želite da budete primijećeni, uz farmerke obucite sivi pulover i rolku. Najprikladnije bi bilo da i farmerke budu sive boje.

Kožna jakna + mini-suknja + čizme

Mini-suknja je popularna još od sedamdesetih godina prošlog vijeka, a ove jeseni je iskombinujte sa pletenim topom ili običnom majicom i čizmama. Pored mantila, kožna jakna je ultimativni komad jeseni, a savršeno će se uklopiti u ovu kombinaciju.

Teksas jakna + teksas suknja + kaubojske čizme

Teksas nikada ne izlazi iz mode, a ako želite da zamijenite tradicionalno odijelo drugačijom kombinacijom, onda odaberite teksas suknju koju ćete iskombinovati sa teksas jaknom i glomaznim kaubojkama.

Haljina sa dugim rukavima + blejzer

Kad želite da se izdvojite od ostatka modnog svijeta, a da istovremeno budete elegantni, izaberite haljinu sa dugim rukavima, možete čak i kožnu, a preko obucite blejzer u kontrastnoj boji. Izgledaćete šik bez mnogo truda.

Mantil + džins + sandale/papuče

Sandale/papuče ne morate da odložite sa ljetnjom garderobom kad napolju zahladni. Dovoljno je da napravite autfit koji će vas utopliti, a klasičan mantil i džins su osnova. Takođe, možete da obučete i džemper ili duksericu.

Pletena haljina + čizme do koljena + torba

Monohromatski je nikad jednostavniji, a dovoljno upečatljiv i elegantan stil, koji je jednostavan i za kombinovanje. Izaberite vašu omiljenu boju i nabavite pletenu haljinu, kao i čizme do koljena i torbu, u istoj boji.

Olovka suknja + rolka + blejzer

Olovka suknja je strogog kroja i obično se nosi u poslovnim kombinacijama. Kada želite da izgledate otmeno, a da vam ujedno bude udobno, iskombinujte je sa rolkom i blejzerom. Ovakva kombinacija je idealna za sve poslovne sastanke, a ne pokazuje samo da ste ozbiljni, već i da ste od stila.

Dugačak kaput + široke pantalone + patike

Danas postoje šik retro modeli patika koje možete da nosite kad želite da izgledate elegantno. Za svakodnevni jesenji autfit možete da omiljene patike iskombinujete sa dugačkim kaputom i širokim pantalonama.

Bonus video: