Neutralni jesenji stil: Neobične kombinacije za hladnije dane

Šarmantne jesenje kombinacije koje, uprkos svojim bojama, zapadaju za oko

3032 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Hladnoća vazduha donosi osjećaj obnavljanja i istovremeno nas podstiče da prilagodimo svoj izgled kako bismo kombinovali udobnost sa elegancijom. Izgledi inspirisani zemljanom paletom su savršen izbor za ovo doba godine, piše Ženski magazin. Kada su boje neutralnije, važno je osvojiti pažnju neobičnošću samog komada. U nastavku možete da pogledate nekoliko kombinacija sa komadima neupadljivih boja koji stvaraju veoma upadljiv izgled.

Krem pantalone sa satenskom košuljom

Klasična košulja od satenske tkanine u puder roze nijansi je savršen izbor za jesenje dane. Kombinujte ju sa krem pantalonama i imaćete elegantan jesenji autfit pogodan za svaku formalniju priliku. Pantalone sa blago visokom linijom struka stvaraju elegantnu siluetu, čineći izgled idealnim za jesenje izlaske.

Krem trenč kaput nošen kao haljina

Trenč kaput, obično poznat po svojoj svestranosti, ove jeseni se pojavljuje kao haljina sa dozom sofisticiranosti. Jednostavan kaput, zatvoren kaišem u struku, nudi impresivan i urban izgled. Pamuk je idealan za prelazak iz ljeta u jesen, nudeći toplotu bez žrtvovanja elegancije. Savršeno se kombinuje sa visokim potpeticama.

Bermude od antilopa sa džemperom i baletankama

Bermude od antilopa u zemljanim tonovima izgledaju sjajno u kombinaciji sa pletenim džemperima. Izgled upotpunite baletankama za sofisticiraniji izgled.

Maksi suknja u boji pijeska i „japanski“ džemper

Maksi suknja svojom prozračnom linijom i pješčanim bojama daje osećaj lakoće i ženstvenosti. Sa japanskim džemperom, koji pruža kosmopolitski i jedinstven osjećaj, ovaj stajling fascinira svojom jednostavnošću.

Sivi džemper sa kancelarijskim pantalonama i visokim potpeticama

Za profesionalni, ali udoban izgled, sivi džemper ide uz kancelarijske pantalone i visoke potpetice. Specifična boja daje moderan i elegantan osjećaj ovoj kombinaciji, koji može da nas prati i do našeg večernjeg izlaska.

Bonus video: