Blejzeri u stilu: Kako da ih nosite na novi način?

Tri praktična trika za stilizovanje blejzera

1798 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Mada se na prvi pogled čini da nam blejzeri komadi ne ostavljaju mnogo prostora za stilske igre, ispostavlja se da i nije baš tako. Osim što uvijek možemo da izaberemo modele u trendovskim bojama ili krojevima, postoje i jednostavni modni trikovi uz koje sakoe, koje već imamo u ormaru, možemo da nosimo na potpuno nov način. Ove sezone među modnim insajderkama posebno su se izdvojila tri takva trika, piše magazin INJournal.

Stavite kaiš

Ukoliko stavite kaiš preko bilo kog blejzera klasičnog ili oversized kroja, možete da lako istanjite vašu figuru u soluetu pješčanog sata. Na ovaj način ne samo da ćete postići trendi izgled, već će i vaš blejzer izgledati posve drugačije.

@cherifaakili
@cherifaakilifoto: Instagram

Prebacite džemper preko blejzera

Džemperi prebačeni preko blejzera već nekoliko sezona za redom omiljeni su stilski trik među modnim influenserkama, prije svega zbog činjenice da daju efekat sofisticiranog i uglađenog stajlinga bez mnogo napora.

Dodajte broševe

Ovo je još jedan odličan način da svojim blejzerima dodate dozu bezvremene elegancije. Bez obzira na to da li ćete dodati jedan ili više broševa, vaš blejzer će sigurno izgledati skuplje i uglađenije.

Bonus video: