Glavni jesenji modni trend: Sve u tufnama

Evo kako nositi tufne ove jeseni, prema modnim stilistima

2176 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Tufne su veoma popularne ove jeseni. Neobična šara preuzima najtrendi komade sezone, od majica otvorenih ramena do balon suknji, i vidimo ga svuda, od Emily u Parizu do društvenih mreža. Magazin Lepota i zdravlje daje nekoliko prijedloga kako da uklopite ovaj print u vaše odjevne kombinacije.

moda
foto: Pinterest

Kako nositi tufne ove jeseni?

Tufne su prirodna progresija od mašnica koje u toku posljednje dvije godine dominiraju u svijetu ljepote i mode. Tufne postižu savršenu ravnotežu između zrelih i simpatičnih izgleda, razigrane su i neobične, a ipak dovoljno jednostavne da se mogu smatrati neutralnim.

moda
foto: Pinterest

Nakon mode inspirisane 60-im godinama 2010-ih, u kojoj smo uparivali velike naočare sa topovima na tačkice i mini suknjama, ubrzo smo prerasli kičastu privlačnost printa. Polako ali sigurno, međutim, nostalgija za ovom erom raste, ali na moderniji način. Ove jeseni, tufne su sveprisutne i krase sve, od haljina preko svilenih košulja do mrežastih kompleta.

moda
foto: Pinterest

Iskopirajte stil

Za inspiraciju za šik i bezvremenski izgled sa tačkicama, ne tražite dalje od ikone stila Šarlote Jork. Ona kombinuje komade s tufnama sa neutralnim osnovama i štiklama i stavlja ih u kontrast sa sjajnim bojama. Za izrazito moderan zaokret, uparite crno-bijelu suknju na tačkice sa osnovnim gornjim delom i preklopite u neku boju kroz svoje dodatke.

moda
foto: Pinterest

Kada sve drugo ne uspije, iskoristite tufne sa kompletom. Srećom, ove sezone nema manjka kompleta sa tufnama. Ako vam se to čini previše slatkim, pokušajte da sukobite izgled miješanjem tačaka dve različite veličine ili boje, ili pokušajte da nosite crno-bijele tačke sa crno-bijelim prugama.

moda
foto: Pinterest
moda
foto: Pinterest

Naravno, možda nema ništa slađe od haljine na tačkice. Bezvremenska haljina A kroja, uparena sa crvenim karminom, oversized naočarima i lakiranom kožom cipela je vanvremenska kombinacija.

moda
foto: Pinterest

Bonus video: