Otmenost u prvom planu: Poslovne kombinacije za jesenje dane

Jesenje kombinacije za kancelariju i modni trendovi nisu nespojivi - naprotiv

2574 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Ko je rekao da oblačenje za posao mora biti dosadno? Ova sezona stvorena je za dame koje grade karijeru jer postoji pregršt komada koji se mogu nositi i na posao, a i poslije posla - naravno u različitim kombinacijama.

Ako vas čeka veliko spremanje garderobera, u njemu ostavite blejzere različitih modela, važno je samo da su dobro krojeni. Nosite strukirane pantalone i meke, velike torbe. Maksi suknje su takođe dobrodošle, a odličan su izbor i pantalone širokih nogavica, piše magazin Lepota i zdravlje.

Široke pantalone

Pantalone širokih nogavica su apsolutni must have ove jeseni. Ukoliko su čokolada braon ili zemljanih tonova, lako ih je uklopiti uz gotovo svaku bluzu, ali je pravi pogodak kada uz njih obučete akcentiovani gornji deo. Odličan izbor je nabrana bluza, košulja sa upečatljivom kragnom ili kopčanjem.

Zvoncare u kancelariji

Kancelarijska moda je zvaničan trend za jesen 2024, a njegova osnova je strukirani blejzer. Kada ga uparite sa još jednim jesenjim hitom, zvoncarama, dobijate neobičan i šik korporativni stil. Uz savršeno krojene komade dovoljne su obične majice u otvorenijim bojama i izgled je kompletan. Najbolje je što možete da ih kombinujete sa kožnim patikama ili ravnim cipelama.

Predimenzionirana bijela košulja

Ovo je još jedan komad koji je izuzetno popularan već sezonama, a možete lako da ga uklopite u svoj kancelarijski autfit. Poslovne pantalone, košulja i džemper – spremni ste za izazovne dane rane jeseni u kojima će temperature jako varirati. Pritom predimenzionirana košulja može da se nosi na različite načine.

Maksi suknja

Najmodernije suknje jeseni su one plisirane. Ali kada njih ubacite u strogi poslovni stil ne dobijate posebno šik rezultat. Zato su za odlazak u kancelariju bolje suknje A kroja. Iskombinujte ih sa bijelom košuljom ili sa crnom bluzom i jednoličnim cipelama i dobićete odličan poslovni autfit. Pripazite samo na dezen suknje, ne posežite za pretjerano jarkim bojama.

Kožna odjeća

Bajkerske jakne, koža i nitne djeluju nespojivo sa kancelarijskim stilom, ali ako volite da odajete utisak oštrine i samopouzdanja, postoje načini da nosite kožu na posao. Prije svega, zaboravite na kožne pantalone ili mini suknje, kao i na nitne. Komadi od kože moraju biti stilizovani i prilagođeni dres kodu. Najbolja opcija su kožni mantili, sakoi ili maksi plisirane suknje.

Bonus video: