Već prepoznat iskusni ortopedski tim u Crnoj Gori

Proširili smo naš ortopedski tim

24603 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Medtim
Foto: Medtim

Sa zadovoljstvom obavještavamo pacijente, da su se našem ortopedskom timu, priključila dva sjajna ortopeda- prof. dr Nikola Bulatović i dr Dragutin Cimbaljević.

Prof. dr Nikola Bulatović, sa preko 23 godina iskustva u ortopediji, predstavlja sjajno proširenje našeg iskusnog tima ortopeda. Kao bivši dugogodišnji načelnik Klinike za ortopediju KBC, prof. dr Bulatović je uveo novine u artroskopskim procedurama sa visokim procentom izliječenja i kraćim postoperativnim oporavkom.

Dr Dragutin Cimbaljević je šef ortopedije i traumatologije u Opštoj bolnici Bijelo Polje i od sada stalni član ortopedskog tima Specijalne bolnice Medtim. Medicinski fakultet je završio u Beogradu, gdje je trenutno doktorant. U svom dugogodišnjem radu, uradio je preko 500 operacija kuka.

Medtim
foto: Medtim
Medtim
foto: Medtim

Prof. dr Zoran Popović je doktorirao na VMA, a nakon dobijanja licence za rad u Americi 90-tih godina počeo sa inovativnom operacijom ugradnje endoproteza oba zgloba (dva koljena ili kuka) u jednom aktu. Dan nakon operacije pacijenti ustaju i počinju sa vježbama uz pomoć sertifikovanog fizioterapeuta, a ugrađuju se Johnson&Johnson (američke proteze). Jedino u Medtim bolnici u Crnoj Gori se može uraditi obostrana endoproteza kuka ili koljena u jednom aktu.

Prof. dr Miroslav Kezunović je ortoped sa preko 40 godina hiruškog iskustva i professor na UCG. Dugogodišnji je doktor muške i ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore. Napisao je veliki broj naučnih radova.

dr Veliša Aligrudić je ortoped sa preko 30 godina iskustva. Usavršavao se u Njemačkoj, Francuskoj i Švajcarskoj. Redovan je učesnik konferencija i kongresa ortopeda širom svijeta.

Odjeljenje mikrohirurgije šake predvodi dr Nebojša Jovanović, koji se specijalizovao za sve urođene ili stečene deformitete na šaci, od povreda tetiva i legamenata, preloma karpalnih i metakarpalnih kostiju i radijusa (kost palca) do kontraktura.

dr Srđan Živanović je zapošljen je na odeljenju ortopedije i traumatologije u bolnica u Viborgu, Danska, na klinici za rame i lakat. Aktivan je član Danskog i Srpskog udruženja ortopeda.

U bolnici Medtim možete zakazati preglede, kao i sve vrste ortopedskih operacija i to:

  • artroskopske operacije ramena, lakta, koljena i kuka;
  • ligamentoplastika (rekonstrukcija ligamenata);
  • endoproteze jednog ili dva zgloba (kuka ili koljena);
  • operacije kontraktura kao što su: Dupuytrenova kontraktura, Boutonniere deformitet prsta, sindromi karpalnog tunela i Guyonovog kanala;
  • liječenje preloma i nestabilnosti ramena i lakta, teniski ili golferski lakat i prekid tetive rotatorne manžetne ramena.

Važno ko vas liječi i gdje se liječite. Budite na pravom mjestu. Bolnica Medtim

Nazovite nas na 069/130-130 i zakažite svoj pregled već danas. Vaše zdravlje je naš prioritet.