Otvoren novi Aroma market u Central Pointu

Slavimo uz poklone, popuste i specijalnu ponudu

2804 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

Aroma market je svečano otvoren na novoj lokaciji u Central Pointu u Podgorici! Novi market Domaće trgovine prostire se na preko 700m2 odlikuje ga širok asortiman proizvoda koji će zadovoljiti potrebe svih potrošača a povodom otvaranja, spremne su fantastične pogodnosti za sve posjetioce, koje će trajati prva tri dana.

Dan 1 – 23. septembar:

Tokom današnjeg dana, svi kupci mogu ostvariti popust od 20% na cijeli asortiman. A to nije sve – Aroma market je pripremio čak 600 poklon proizvoda za najbrže kupce. Ne propustite ovu posebnu ponudu!

Dan 2 – 24. septembar:

Sjutra nastavljamo s popustom od 20% na kompletan asortiman, a prvih 100 kupaca koji potroše više od 50 eura dobiće na poklon ekskluzivni peškir. Sjajna prilika da se dodatno nagradite tokom kupovine!

Dan 3 – 25. septembar:

Trećeg dana, popust od 20% i dalje važi, ali tu su i dodatna iznenađenja – 100. kupca na svakoj kasi očekuje nagradni vaučer od 50€!

Club Plus promocija

Ukoliko još uvijek niste član Club Plus programa, danas je prava prilika da se učlanite. Od 10 do 14 časova, možete popuniti formular i dobiti svoju karticu, koja vam donosi 5% povrata na sve kupovine iznad 15€ u Aroma, City i Conto marketima.

Aroma market u Central Pointu nudi moderan ambijent, širok asortiman domaćih i stranih proizvoda, svježe voće i povrće, kao i bogat izbor pekarskih proizvoda. Ljubitelji vina ovdje će uživati zahvaljujući vinskom sektoru koji ima preko 300 etiketa vina. Iz Domaće trgovine ističu da su posebno ponosni na najveći izbor crnogorskih vinarija, dok je široka ponuda raspoređena na čak 9 metara. Posebna pažnja posvećena je sekciji sa ohlađenim vinima, smještenim u vinskom frižideru, spremna za serviranje odmah u idealnoj temperaturi. Vina su selektovana po zemljama porijekla, što omogućava da lako pronađete omiljena vina iz različitih djelova svijeta.

„Trudimo se da svaki potrošač kod nas osjeti pažnju i kvalitet. Pripremili smo popuste, poklone i pogodnosti, jer nam je zadovoljstvo naših potrošača na prvom mjestu,“ poručuju iz Domaće trgovine.

Ne propustite ovu posebnu priliku i saznajte više o aktuelnim akcijama na web sajtu

Dobrodošli u Aroma market Central Point – mjesto gdje kupovina postaje uživanje!

( Aroma market )