Festival idemo na plažu Ramla Luštica Bay

Ljeto još uvijek traje – 28. septembra zakazan je novi muzički, art i lifestyle festival sa morskim sportskim sadržajima na plaži Ramla. Vizualne instalacije će tranformisati noć uz DJ setove DJ Xen, MC Bungee, DJ Viennus, Notsoserious, Begood b2b Magdalena b2b Gile i DJ Raya, koje traju od 14 časova do 4 ujutro.

6608 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Luštica Bay
Foto: Luštica Bay

Sprektakl na moru koji će pripremiti Efoil vozači zasigurno je jedan od bitnih sadržaja festivala - predstavljajući Efoil kao novi način letjenja iznad mora, sa sigurnom tehnologijom i adrenalinom ispunjenim užitkom, je sadržaj koji je obilježio ljeto 2024 na plaži Ramla.

Vizuelni identitet sa umjetničkim svjetlosnim instalacija biće potpis prve edicije IDEMO događaja. Na plaži Ramla će biti postavljene tri instalacije sa motivima školjke, morske zvijezde i meduze. Svjetlosni i vizuelni spektakl će početi uz zalazak sunca na velikim stijenama iznad plaže.

Luštica Bay
foto: Luštica Bay

Agenda festivala je dinamična, zabavna i kreira sadržaje uz različite preferencije gostiju:

• 14:00 - 17:00 Foil uz žive ritmove DJ Xen-a i energične vibracije od MC Bungee-a

• 17:00 - 19:00 Plesni ritmovi uz DJ Viennus-a

• 19:00 - 21:00 Dinamična muzička energija uz DJ Notsoserious-a

• 21:00 - 01:00 Kulminacija zabave uz DJ BeGood-a b2b Magladela b2b Gile

• 01:00 - 04:00 Ples do ranih jutarnjih sati uz DJ Rayo-a

Gostima predlažemo da ostanu do samog kraja da uživaju u line-up-u DJ-eva i impresivnim instalacijama koje će transformisati noć.

Luštica Bay
foto: Luštica Bay

Luštica Bay