Universal Capital Banka: Budite dio nečeg sasvim posebnog!

Universal Capital Banka predstavila metalnu karticu za fizička lica-Mastercard Platinum Metal

4714 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Universal Capital banka
Foto: Universal Capital banka

Universal Capital banka, u saradnji sa kompanijom Mastercard, predstavila je novu metalnu karticu pod nazivom Mastercard Platinum Metal.

U cilju promocije ovog luksuznog proizvoda, Universal Capital banka je u saradnji sa kompanijom Mastercard, priredila događaj u hotelu Hilton, na kojem je za svoje klijente organizovala gostovanje poznate violončelistkinje Ane Rucner.

Universal Capital banka
foto: Universal Capital banka

Ova kartica je namijenjena fizičkim licima a izrađena je od luksuznog Venner metala i predstavlja savršen sklad između funkcionalnosti i estetike.

Mastercard Platinum metalna kartica je namijenjena onima koji žele više, koji ne prave kompromise, onima koji cijene kvalitet i prepoznaju luksuz.

Njen elegantan dizajn, težina metala u ruci, kao i ekskluzivne pogodnosti koje pruža, čine je proizvodom koji postavlja nove standarde u industriji kartičnih usluga.

Universal Capital banka
foto: Universal Capital banka

“Ovaj premium proizvod, kao simbol jedinstvenog životnog stila, ujedno je i odraz naše težnje ka izvrsnosti, koja naše klijente stavlja u centar svega što radimo.

Kao dokaz da nam je komfor klijenata inspiracija, ovaj proizvod se ističe po brojnim benefitima:

  • Lounge Key program - besplatan i neograničen pristup salonima na aerodromima širom svijeta,
  • Mastercard Concierge servis, personalizovani servis podrške,
  • Global Data Roaming, koji omogućava pokrivenost WiFi-em u zemlji i inostranstvu,
  • Putno zdravstveno osiguranje,
  • Usluga Fast Track-a, da putujete jednostavno sa prvenstvom prolaza,
  • Kao i mnoge druge ekskluzivne pogodnosti i popuste koji se mogu ostvariti kod naših partnera.

Zahvaljujemo se našim partnerima koji su nas podržali na ovom projektu. Posebna zahvalnost kompaniji Mastercard koja je naš dugogodišnji partner i prijatelj i ovom prilikom želim da pozdravim predstavnicu kompanije Mastercard koja je danas sa nama, direktoricu za odnose sa klijentima na tržištu Crne Gore, G-đu Olgu Dedović.

Universal Capital banka
foto: Universal Capital banka

Sa velikim zadovoljstvom želim da najavim da ćemo u narednoj godini ponudu obogatiti integracijom mobilnih wallet-a, čime ćemo dodatno unaprijediti korisničko iskustvo”, istakla je Davorka Todorović rukovoditeljka sektora za kartične proizvode i alternativne kanale prodaje u Universal Capital Banci.

Universal Capital banka
foto: Universal Capital banka

Prisutnima se obratio i Član Upravnog Odbora banke Nikola Vujošević:

“Hvala vam na ovakvom odazivu i interesovanju, za mene je to jasan indikator da vjerujete u nas i naše ideje. Upravo nas je jedna od naših ideja okupila danas ovdje, a želim da istaknem da je ona nastala isključivo zbog vas, sa ciljem da omogući uživanje u benefitima u sferi prestiža i neograničenih mogućnosti.”

Događaju je prisustvovao veliki broj privrednika, predstavnici kulturnog i javnog života Crne Gore.

( Universal Capital Banka )