Vezuv-Volcano donirao najsavremeniji ORL aparat Opštoj bolnici u Bijelom Polju

Kompanija Vezuv-Volcano vrijednom donacijom nastavila aktivnosti proslave jubileja - 25 godina poslovanja

2611 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opšta bolnica Bijelo Polje
Foto: Opšta bolnica Bijelo Polje

Opštoj bolnici u Bijelom Polju je doniran jedan od najsavremenijih ORL aparata, čeono led svijetlo sa punjivim baterijama, renomiranog svjetskog proizvođača Karl Storz.

Finansijska sredstva u iznosu od 2.400 eur obezbijedila je kompanija Vezuv-Volcano

Kompanija Vezuv Volcano u ovoj godini slavi svoj 25.rođendan i donacijom Opštoj bolnicu u Bijelom Polju nastavila je niz društveno odgovornih aktivnosti, sa ciljem podrške zdravstvenim ustanovama, pod nazivom “25 godina na svom mjestu”.

„Svjesni svih izazova s kojima se suočavaju naše zdravstvene ustanove, i podrška zdravstvenim ustanovama je ključna za osiguranje pristupačne i kvalitetne zdravstvene zaštite za sve građane. Kroz našu donaciju, najsavremenijeg ORL aparata- čeono led svijetlo sa punjivim baterijama, želimo podržati napore Opšte bolnice u Bijelom Polju u pružanju vrhunske medicinske usluge, nabavci neophodne opreme i unapređenju kvaliteta života pacijenata, kazala je direktorica korporativnih komunikacija Vezuv grupe Lena Bošković.

dr Kenan Erović i Lena Bošković
dr Kenan Erović i Lena Boškovićfoto: Opšta bolnica Bijelo Polje

Direktor Opšte bolnice Bijelo Polje dr Kenan Erović, zahvaljujući se na vrijednoj donaciji podsjetio da ovo nije njihova prva donacija bolnici.

“Želio bih da napomenem da ovo nije prva donacija kompanije Vezuv-Volcano OB Bijelo Polje i sve govori u prilog tome da su društveno odgovorna kompanija.''

Specijalista na ORL odsjeku Opšte bolnice u Bijelom Polju dr Elmasa Kapetanović je kazala da je riječ o najsavremenijem aparatu bez kojih nije moguće obaviti ni jedan pregled iz te oblasti.

dr Elmasa Kapetanović i Lena Bošković
dr Elmasa Kapetanović i Lena Boškovićfoto: Opšta bolnica Bijelo Polje

“Led svijetlo, odnosno klar je osnova svakog ORL pregleda. On doprinosi što kvalitetnijem pregledu, kao i uspostavljanju adekvatne dijagnoze.

ORL specijalisti u našoj bolnici se bave pregledima čitave populacije, od novorođenčadi do naših najstarijih članova zajednice, tako da će ovaj savremeni aparat pored aparata koje već imamo u ambulanti, definitivno koristiti svim građanima koji se liječe u našoj ustanovi”, poručila je ona.

(Vezuv-Volcano)