Posvećeni obrazovanju: Mrežna oprema donacija Hipotekarne banke Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore

Hipotekarna banka, lider inovativnih tehnologija na bankarskom tržištu, donirala je Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore mrežnu opremu koja će značajno olakšati studentima ovog fakulteta.

16663 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Hipotekarna banka
Foto: Hipotekarna banka

Ovom prilikom dekan Budimir Lutovac se zahvalio na donaciji sveobuhvatne mrežne opreme najrenomiranijih svjetskih tehnoloških proizvođača, koja će koristiti studentima da u praktičnim i laboratorijskim vježbama steknu vještine upravljanja takvom opremom.

Direktor Sektora podrške, organizacije i digitalne transformacije Nikola Milović i rukovodilac Službe informatike Milovan Kotlica upoznali su dekana sa aktivnostima koje Hipotekarna banka obavlja na polju informacionih tehnologija, kako s aspekta angažovanja najkvalitetnijih ljudi, do najsofisticiranijih IT tehnologija i IT opreme.

“Hipotekarna banka nastavlja sa aktivnostima na polju društvene odgovornosti, s posebnom pažnjom na obrazovanje i učešće u stvaranja što kvalitetnijih kadrova. Mnogi naši zaposleni su upravo nekadašnji studenti ovog fakulteta te s posebnim zadovoljstvom uručujemo upravo ovu donaciju.”

Dogovorena je bliža buduća saradnja sa Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta Crne Gore, kako na polju podrške određenim projektima, tako i saradnji na afirmaciji najboljih studenata.

( Hipotekarna banka )