Od prvog oktobra postsezonske cijene karata žičare Kotor-Lovćen

Povratna karta za vožnju žičarom — 15 eura

9380 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Žičara Kotor-Lovćen
Foto: Žičara Kotor-Lovćen

Sa prvim danima jeseni stiže nam lijepo vrijeme, prijatne temperature i nezaboravni pejzaži na obroncima Lovćena. Ali to nije sve - od 1. oktobra, uživanje na žičari Kotor-Lovćen moguće je uz postsezonske cijene karata. Pred vama je sjajna prilika da organizujete jednodnevni izlet za porodicu, prijatelje i sve one koji su vam važni!

Od prvog oktobra, cijena povratne karte za vožnju Žičarom iznosiće 15 eura, dok vožnja za djecu do 12 godina i dalje ostaje besplatna. Karta za vožnju u jednom smjeru za odrasle košta 9 eura. Osobe sa invaliditetom (OSI) mogu kupiti povratnu kartu po cijeni od 7 eura, a u jednom smjeru za 4 eura.

žičara Kotor-Lovćen
foto: Žičara Kotor-Lovćen

Nijesmo zaboravili ni Visa Alpine Coaster. Za 8 eura, koliko od 1. oktobra košta karta za Visa Alpine Coaster, možete se uvjeriti zašto je ovo vodeća adrenalinska atrakcija u Crnoj Gori!

Ukoliko se odlučite da kupite karte za Visa Alpine Coaster na zvaničnom veb-sajtu očekuju vas dodatni popusti. Za plaćanja Visa karticama svih banaka dobijate popust od 20%, dok se vlasnicima CKB Visa kartica odobrava popust od 25% za onlajn kupovinu karata za Visa Alpine Coaster.

žičara Kotor-Lovćen
foto: Žičara Kotor-Lovćen

Nakon vožnje gondlom, uzbuđenja na Visa Alpine Coaster-u, zastanite na trenutak i uživajte u ostalim sadržajima koje pruža kompleks žičare Kotor-Lovćen.

Posebno smo mislili na naše najmlađe goste kojima je dostupno besplatno i zabavno dječje igralište. Za to vrijeme, ostali posjetioci mogu se opustiti u nekom od restorana i barova, uživajući u bogatoj ponudi i pogledu na Bokokotorski zaliv.

Informacije o ponudi i najavljenim akcijama pratite na zvaničnom veb-sajtu Žičare i na našim nalozima društvenih mreža Instagram i Facebook.

Iskoristite postsezonske cijene karata i pridružite nam se ove jeseni na žičari Kotor-Lovćen! Vidimo se na vrhu!

( Žičara Kotor-Lovćen )