Otvorene prijave za treću besplatnu radionicu u okviru projekta She s Next empowered by Visa

Nakon dvije uspješne radionice koje su okupile više od 400 preduzetnica, projekat She’s Next empowered by Visa s ponosom najavljuje treću besplatnu edukativnu radionicu pod nazivom “Pravni i finansijski aspekti poslovanja”. Ovaj događaj će se održati u utorak, 1. oktobra 2024. godine, sa početkom u 18 h, u Naučno-tehnološkom parku u Podgorici.

2712 pregleda 0 komentar(a)
Foto: She’s Next empowered by Visa
Foto: She’s Next empowered by Visa

Ova radionica predstavlja savršenu priliku za preduzetnice da unaprijede svoje znanje o ključnim pravnim regulativama i finansijskim izazovima koji su neizostavni za uspješno vođenje bilo kojeg biznisa. Govornice Elma Kurtanović i Tijana Vujošević, priznate stručnjakinje u svojim oblastima, podijeliće svoje bogato iskustvo i pružiti praktične savjete kako efikasno upravljati biznisom i izbjeći najčešće rizike.

O radionici

Pravni i finansijski aspekti poslovanja su neizostavni temelji svakog uspješnog preduzetničkog projekta. Radionica će obuhvatiti teme poput zakonskih regulativa, pravne zaštite poslovanja, efikasnog upravljanja finansijama i donošenja pravih finansijskih odluka. Učesnice će kroz primjere iz prakse naučiti kako izgraditi stabilan i dugoročan biznis.

Govornice

• Elma Kurtanović, advokatica i vlasnica advokatske kancelarije Kurtanović, sa bogatim međunarodnim iskustvom u pružanju pravnih usluga malim biznisima,

• Tijana Vujošević, generalna direktorica Otis Finance d.o.o, sa dugogodišnjim iskustvom u finansijama, koja uspješno vodi finansijske operacije advokatske firme Vukmirović Mišić - JPM Partner.

Njihova stručnost donosi učesnicama neprocjenjive uvide i praktične alate koji će im omogućiti da sa samopouzdanjem savladaju poslovne izazove. Učesnice će imati priliku da nauče kako da efikasno upravljaju pravnim aspektima svojih preduzeća, kao i kako da optimalno rasporede resurse i donose prave finansijske odluke.

Zašto bi trebalo da se prijavite?

Bilo da ste na početku svog preduzetničkog puta ili već vodite uspješan biznis, ova radionica će pružiti dragocjene uvide i praktična znanja koja će im pomoći u prevazilaženju izazova i postizanju dugoročne stabilnosti i rasta.

Prijave

Prijavite se već danas kako biste obezbijedili svoje mjesto na ovoj besplatnoj radionici. Zbog ograničenog broja mesta, preporučujemo da se prijavite što prije, a prijava je moguća putem linka: Prijave za radionicu

Projekat She’s Next empowered by Visa prisutan i u Crnoj Gori

She’s Next je globalna inicijativa kompanije Visa namenjena osnaživanju žena preduzetnica kroz edukaciju, mentorstvo i resurse za pokretanje i unapređenje biznisa. Pokrenuta 2019. godine, inicijativa je prisutna širom svijeta i do sada je pomogla hiljadama žena da unaprijede svoje poslovanje i ostvare ekonomski uspjeh. She’s Next sada dolazi i u Crnu Goru, sa ciljem da pruži podršku lokalnim preduzetnicama u razvoju njihovih poslovnih ideja.

Visa je globalni lider u digitalnim plaćanjima, povezujući potrošače i kompanije u preko 200 zemalja i teritorija. Kroz inovativne tehnologije i sigurna digitalna plaćanja, Visa doprinosi ekonomskom rastu i unapređuje iskustvo korisnika.

She’s Next, a ona si ti!

( Visa )